Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
640
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SONY NWZE4XX , a ve s modellerı ses kısıtlaması
S
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

avls modu kapalıyken sarkılarınızı mp3gaın programıyla db analızı yapıp sonrada yukseltmek ıstedıgınız degerı secıp sarkıların seslerını yukseltebılırsınız buna engel olmuyo mp3 oynatıcı yukselmıs halıyle calıyo bunun harıcınde sıkayetcı olan arkadaslar ıcın cok cozum aradım gezmedıgım sıte kalmadı ama bundan baska yontem bulamadım zaten bunuda ben kesfettım ama bununla sınırlı kalmaktayım sımdılık daha kalıcı yazılımsal bır gelısme olursa tekrar gerı donerım bunun harıcınde kulak ıcı kulaklık yerıne kafa ustu kulakllık kullanırsanız bununda cok farkettırdıgını gorursunuz



D
15 yıl
Binbaşı

Sony'de de durum aynı mı bilmiyorum ama Creative playerlarda şöyle bir durum söz konusu. Creative'in Türkiye veya herhangi bir Avrupa sitesinden yazılım indirildiğinde bunlar ses kısıtlamasını yapıyor.(Avrupa ses kısıtlamasından ötürü) Ama America sitesindeki firmware de bu durum söz konusu değil. Bende güncellemeleri hep oradan yapıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.