Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1051
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony NWZ-E353 Kapnmama Sorunu!!!!
I
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaslar, başlıkra da belirttiğim gibi 4-5 ay önce aldığım sony mp4 çalarım kapanmamaya başladı. Sebebini bilen, bana yol gösterecek bir arkadas varsa memnun olurum.



P
13 yıl
Yarbay

Dostum Ayarlar -> müzik ayarları -> şarkı sözlerini görüntüle'den Açık (Ekr. Her. Zam. Açık) ayarını etkinleştirmiş olabilirsin. Bu ayar şarkıyla senkronize edilmiş sözleri okuyabilmen için ekranın hep açık kalmasını sağlıyor. Aklıma başka bir şey gelmedi bu olabilir.



E
13 yıl
Yarbay

I
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Ayarlara baktım. O ztn Off konumunda. Ayrıca ztn normalde option a uzun basınca kapatıyordum 4-5 ay boyunca :D Fakat şimdi uzun basmama rağmen kapanmamaya başladı. Hep açık duruyor. Şarjı gidiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
13 yıl
Yarbay

I
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Tama arkadaslar hallettim. :D Cevaplar için teşekkürler. şarjını bitirttiridm iyice. kendiliğinden mecburen kapandı. Smdi şarja taktım biraz çektim. Normal açılıp kapanıyor. Yorumlar için teşekkürler tekrardan....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.