Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
353
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Sony INZONE yeni kablosuz kulaklığını duyurdu
E
7 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Sony INZONE yeni kablosuz kulaklığını duyurdu
Ses ürünleri konusundaki tecrübesini INZONE markasıyla oyuncu pazarına da sunan Sony, yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Sony INZONE H5 kablosuz kulaklık modeli mekânsal ses ile geliyor.



Sony INZONE H5 özellikleri ve fiyatı



Sony INZONE H5 kablosuz kulaklık modeli yoğun oyun saatleri için tasarlandı ve 260gr ağırlığında. 40mm sürücüler 89dB/mW civarında hassasiyete sahip. 360 derece ses iletimi ile oyunlarda çok daha hassas tespit yapabilirken gürültü engelleme de yapay zekâ destekli olarak yapılıyor.



Ayrıca Bkz.Sony son çeyrekte 4.9 milyon PS5 sattı ama kârını arttıramadı



İki yönlü mikrofon oyun içi efektif sohbet sağlarken Bluetooth ve 2.4G bağlantısı da gecikmesiz olarak kuruluyor. USB adaptör ile bağlanan kulaklık tek şarj ile 28 saate kadar kullanılabiliyor. 10 dakikalık şarj ile 3 saatlik süre elde edilebiliyor. Ayrıca 1.5 metrelik 4 kutuplu L şeklinde bir jak kablosu da var. Sony INZONE H5 kablosuz kulaklık modeli 192$ karşılığında Hindistan’da satışa sunulacak.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/11/29/sony-inzone-h5-gaming-headset-360-spatial-sound-launched-india/

 Haberi Portalda Gör

E
7 ay
Yarbay

Hindistan da bile o fiyata satılıyorsa



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
7 ay
Yüzbaşı

18-20 K dan çıkar burada satışa.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.