Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
126
Cevap
2391
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: SON DAKİKA | Muslera'ya Teklif (7. sayfa)
B
9 yıl
Yarbay

35 veriyorlarsa gerçekten 1 dk düşünmeden satsınlar. 35 milyon eurodan bahsediyoruz arkadaşlar kendinize gelin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yarbay

Sanmıyorum doğru bir haber olduğunu ama şayet doğruysa satmamak aptallık olur. 1'e 4-5 mevkini geliştirir üstüne para bile artırabilirsin



N
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

Neuer 20m€ ya Schalke den Bayern'e transfer olduğunda 1 yıllık kontratı vardı ve Schalke yönetimine Munihe gitmek istiyorum dedi. Eğer Schalke satmasaydı 1 yıl sonra bedavaya gidecekti yani Neuer'in 1 yıllık kontratı için Bayern ona 20m€ verdi.

Habere gelirse 35m€ Muslera haberlerine inanmış bir kesim görüyorum hayale kapılmayın.Türkiye liginden bir kaleci alacaklar ve 35m€ verecekler? neremizle gülelim bu habere saçmalamayın ciddi ciddi satmayalım o paraya diyende var birde. Musleranın Türkiye liginde olma sebebiyle 20m€ verseler Galatasaray yönetimi üstüne Yekta,Sercan ve Sabri'yi de verelim diye teklifte bulunurlar neyin hayali bu geçiniz.

Bence olaya sadece kaleci olarak bakmamak lazım. Avrupada son 10 yılda şişirme bonservis bedelleri var. Pogbaya teklif edilen miktar, Mesut Özil ve Bale vsvs.

Değerini bulanı satacaksın, hep alırsan borç bakiyen katlanarak çoğalır. Porto. Atleticonun sattığı forvetler; Falcao, Forlan, Costa.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yarbay

Yılan haber , 35 M € olduğunu sanmıyorum haber çok sallama olmuş.



A
9 yıl
Yarbay

Ne kadar teklif etmişler Koy a*ına sat gitsin sat sat sat sat koy a*ına lan satın lan satın musleranın a*ına koyim yenisi alırsınız



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @isviçreli bilim adamı
J
9 yıl
Yarbay

bu teklif resmi teklif mi yoksa işkembeden biri mi sallıyor ?



J
9 yıl
Yarbay

fifanın en iyi on kaleci listesinde yok muslera kardeş




Bu mesajda bahsedilenler: @wolfallen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.