Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
723
Tıklama
1
Öne Çıkarma
SON DAKİKA !!! MHP'den 1 İSTİFA DAHA
E
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

MHP Ankara İl Başkan Yardımcı Özgür Işık yaptığı bildiri ile görevinden istifa etti.

İşte Özgür Işık'ın açıklaması;


Mensubu olmaktan her daim gurur duyduğum bu davamızın, yaşanan bu süreçte içinde bulunduğu durumun vicdam ve ülkülerim nezdinde kabul etmem maalesef mümkün kılınmamaktadır.

Türk milliyetçiliğinin yıkılmaz kalesi, Ülkücü hareketin gökkubbesi Milliyetçi Hareket Partisi'nin adı ne olursa olsun (Başkanlık, partili cumhurbaşkanlığı vs.) Anayasa değişiklik teklifine evet demesinin Ülkücü hareketin mensuplarının gönlünde çok derin bir yara açtığı aşikardır.

Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in bize emaneti bu kutlu davanın siyasi oluşumu Milliyetçi Hareket Partsini'nin, ülkemizin temel dinamiklerine zarar verecek, mevcut parlamenter sistemi yerinden edecek bir Anayasa pakedine evet demesi 47 yıllık siyasi geçmişimiz ile bağdaşmamaktadır. Düne kadar bu teklifin karşısında duran fikirlerimizin bugün neden değiştiği de anlaşılamamaktadır.

Amacımız ve gayemiz fikrimizin iktidar olması için gerektiğinde makam, mevki derdi içinde olmayarak ülküdaşlarımızın kardeşlik hukukunu, ortak aklı ve meşvereti hakim kılmaktır. İstifam, herhangi bir şekil ve surette fikrimizden, partimiz ve davamızdan zerre farklılışmaya sebebiyet verecek mülahazalardan uzaktır. Bu bağlamda Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanlığı'nda mevcut tüm görevlerimden istifa ettiğim hususunda, gereğini bilgi ve takdirlerinize arz ederim.< Resime gitmek için tıklayın >



A
7 yıl
Teğmen

Türk milleti sizin gibi şerefli insanları unutmayacak,helal olsun!!



D
7 yıl
Yarbay

Şu tarz şeref sahibi insanlarımızın mücadeleyi bırakmaması lazım. Toplanıp seslerini daha da çıkarması lazım. Şu an ki muhalefetin ne kadar berbat olduğu aşikarken önemli de bir fırsatları var aslında.



T
7 yıl
Binbaşı

Şerefli ve karakterli insanlar kendini belli ediyor. Helal olsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temelreiss -- 11 Ocak 2017; 16:16:11 >

C
7 yıl
Yarbay

Ulan kurun bi parti kardeşim ya kurun! Oy vermeyen nametttir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Teğmen

mesajım silinsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 28 Ağustos 2020; 23:57:1 >

T
7 yıl
Binbaşı

An itibariyle karakterini ve ruhunu satmayan her MHP'li vekil istifa etmelidir.



B
7 yıl
Yarbay

var zaten hepar




Bu mesajda bahsedilenler: @Cloud Nine
W
7 yıl
Yarbay

bahçelinin amacı milliyetçileri bölmek mi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.