Merhabalar solidworks sınavında hoca katı cisim veriyor ve kütlesinin istiyor ölçüleri global değişkenle veriyor ve hangi maddeden olacağınızda söylüyor ama hep yanlış kütleyi buluyorum yardım lütfen şimdiden teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
arkadaşım bana özelden yazdın cevapladım, solidworks hakkında bilgi bölümüne yazdın yine cevapladım. birde başlık açmışsın şimdi.. mesaj kutunu ve soru sorduğun başlıkları kontrol et lütfen.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >