Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
887
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Soldat'ın Yapımcısından Yeni Oyun ; King Arthur's Gold (KAG2D)
M
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

King Arthur’s Gold (KAG2D diye bilinir) Soldat’ın yapımcısı Michael Marcinkowski tarafından yapılan ve geliştirilmeye devam eden 2D platform aksiyon oyunudur. Oyunun genel mantığı inşaa ve savaş üzerine kurulu. Oyun Minecraft , Terraria , Soldat , Dwarf Fortress oyunlarından esinlenmiştir. KAG2D , büyük oyun platformlarında (indiedb , indiegamemag ) yılın bağımsız oyunu seçildi.

Oyun 3 karakter üzerinden oynanabiliyor. Bunlar : Builder (İnşaatçı) , Knight (Şövalye) ve Archer (Okçu).

Oynanış modları şimdilik Capture The Flag , Zombie İnvasion , Team Deathmach , Gold Rush ve Creative Sandbox’dan oluşuyor. Oyunda mod desteği de var.
Oyunda kaleler , surlar , tuzaklar , katapultlar vs. inşa edilebiliyor…
Oyunu , ücretsiz ve Premium olmak üzere iki farklı şekilde oynayabilirsiniz. Oyunun Premium sürümü karakter özelleştirmesi , Zombie İnvasion modunu oynama , daha çok inşaa yapıları yapabilme gibi özellikler barındıyo. Ayrıca “Gold Server” lere de giriş yapabiliyorsunuz. Oyun alpha sürümde olduğu için oyunun Premium sürümünü kısa bir süre için 12$ ' dan alabilirsiniz.

Görüntüler

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Oyun içi videlar

https://www.youtube.com/watch?v=Z5xakGLn2yI

https://www.youtube.com/watch?v=dtZ5EimJJGs



Resmi sitesi :http://www.kag2d.com
Türkiye sitesi : http://www.kag2d.org
İndirme Linki :http://kag2d.com/en/download

Oyunu Multiplayer oynayabilmek için ücretsiz hesap almanız gerekmektedir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracdemir -- 24 Mayıs 2012; 22:32:50 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.