Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
233
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Snapdragon X Elite işlemcili Asus Vivobook S 15 ortaya çıktı
E
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Vivobook S 15
Qualcomm'un Windows bilgisayarlar için amiral gemisi mobil yongası olarak gösterilen ARM tabanlı Snapdragon X Elite kısa süre içerisinde piyasada olacak. İlk dizüstü modelleri yavaş yavaş sızmaya başladı.



Asus Vivobook S 15 neler sunuyor?



Asus Vivobook S 15 dizüstü modeli Snapdragon X Elite X1E 78 100 işlemcisini kullanıyor. 4.3GHz frekanslara ulaşabilen işlemci 42MB ön belleğe sahip. Yapay zekâ performansı 75 TOPS olarak gerçekleşirken grafik birimi ise 3.8 TFLOPS performansa ulaşıyor.



Ayrıca Bkz.Qualcomm Snapdragon X Plus ile ilgili yeni detaylar



Dizüstünde M.2 NVMe PCIe 4.0 depolama ve 8533 MT/s seviyesine çıkan LDDR5x RAM bellek yer alıyor. 15.6 inçlik OLED ekran barındıran dizüstü 14.7mm kalınlığında ve 18 saate kadar kullanılabiliyor. Qualcomm’un mobil yongası biraz yüksek fiyattan piyasaya çıkacak zira Asus Vivobook S 15 dizüstü modeli 1250 Euro’dan başlayarak 2300 Euro’ya kadar çıkıyor.



 



 Haberi Portalda Gör

Snapdragon X Elite işlemcilerinin çıkmasının amacı pc fiyatlarını düşürmekti. Bunlar fiyatları daha da arttırdılar ??????
Yoruma Git
wolf silver - 2 hafta +5
14.7 mm (gayette kalın) 18 saat (dizüstü için iyi gibi görünsede arm tabanlı olunca vasat) ve 2300 euro (dünya çapında keriz avına çıkmış vivobook) bu özel...
Yoruma Git
Yorumun Devamı khaos - 2 hafta +3
W
2 hafta
Yarbay

Snapdragon X Elite işlemcilerinin çıkmasının amacı pc fiyatlarını düşürmekti. Bunlar fiyatları daha da arttırdılar ??????




K
2 hafta
Yarbay

14.7 mm (gayette kalın) 18 saat (dizüstü için iyi gibi görünsede arm tabanlı olunca vasat) ve 2300 euro (dünya çapında keriz avına çıkmış vivobook) bu özelliklerle umarım vivobook un elinde patlar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 hafta
Yüzbaşı

bu bir yorumdan çok temenni sanırsam :)





Bu mesajda bahsedilenler: @khaos
M
2 hafta
Yüzbaşı

Apple al, 2-3 kat daha uzun süre kullan. İyice saçmalıyorlar fiyatlara bak




E
2 hafta
Binbaşı

Valla Asustan Laptop almam kesinlikle Bilgisayar donanımı alınır ama Laptop alınmaz. Bu fiyatlara Mac almak daha mantıklı eğer Windows'a özel uygulama kullanılmıyorsa.




Ü
3 gün
Yarbay

Cihaz çok dolu ve aşırı kaliteli duruyor tamam da fiyat 54 bin. Ama öbür taraftan benzer donanımlı cihazlar da aşağı yukarı aynı. Zenbooklar'ın mesela yüksek donanımlı modelleri daha da pahalı. Bunun artısı büyük ekranı, batarya süresi ve rgb klavyesi olmuş.
MSI daha da felaket Asus'a göre.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 30 Mayıs 2024; 10:56:20 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.