Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
882
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Smart IPTV uygulamasını satın alamama
J
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Televizyonda ıptv kullanmak için bildiğiniz gibi bu lanet programa ihtiyaç var çok fazla rakipleri de yok diye biliyorum mecbur kalıyoruz. Bende 1 hafta deneme sürümünden sonra bu programı satın almak istedim tv uygulaması üzerinden kart bilgilerimi girdim fakat yurt içi yurt dışı her yerden alışveriş yaptığım kartımla satın alamadım. Gerçi aldım hesabımdan parası çekildi dekont elimde fakat karşı taraf biz göremiyoruz türkiyeden alınınca bu sorun çok oluyor falan diyor. Onun üstüne web sitesinden satın almayı denedim hata verdi tekrar denedim gene hata verdi hata başına da 4 tl civarı para almışlar. Telefonla falan sormuyor sadece para kesiliyor ve bilgi geliyor o derece güvensiz bir alışveriş.

Ben bu uygulamayı kesinlikle satın almak istemiyorum varsa alternatifi bildirin onu indireyim ve sizde almayın. Karşınızdaki muhattaplarda öyle olgun kişiler falan değil destek alamıyorsunuz.



B
7 yıl
Yüzbaşı

Ss ip tv yada ott player kurun hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.