Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
631
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SLI Aktifken Oyunlarda pc reset atıyor yardım.
S
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar steamdan dün lord of fallen aldım slı aktif değilken sorun yok ama slı etkin olupda oyuna girince pc reset atıyor daha önceleride aynı sorun vardı tüm oyunlarda yapmaya başladı Shadow of Mordor, Rage, Son of Rome gibi oyunların hepsinde aynı sorun var forumu iyice araştırdım kimi arkadaşlar power supply den kaynaklı olabileceğini savunuyor ama daha önceleri böyle bir sorun yoktu son 2 3 aydır var bu sorun. Eski driverde yapmıyordu Sonradan çıkan güncel driverleri yükleyince bu sorun baş göstermeye başladı. Ben sahsen power den kaynaklı olacağını sanmıyorum daha önceleri çiçek gibi oynuyordum çünkü. Bu işin erbabı üstatlardan yardım alabilirsem ne mutlu bana. (Bu arada sistem windows 8.1 Nvıdıa driver 347.)



S
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar ekran kartıyla gelen driveri kurunca sorun çözüldü Nvıdıa 320.49 driverini size görede sorun ne olabilir acaba ekran kartı Asus Direct 760 gtx
yok mu bilgi sahibi bir üstat



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.