Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
102
Cevap
3256
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Skyrim Gibi Oyun Göremeyecek Miyiz (6. sayfa)
L
10 yıl
Yarbay

role play'in 0 olduğu bi rpg skyrim. role play imkanı ne yapıcağınızı seçmekle kısıtlı. yani mage college'e gidip gitmemeyi seçebiliyosunuz ama o quest line içinde seçim şansınız yok.
ayrıca oyunda tüm map neredeyse birbirinin aynı şeylerle doldurulmuş. unique içerik az yani. sürekli tekrar.
yani burda witcher abartılmış diyen adamların süper dediği oyun da skyrim yani dao falan deseniz anlarım da skyrim, belki de en overrated oyun bile olabilir. kötü bi oyun değil ama kesinlikle süper efsane bi oyun da değil.
ayrıca senaryo da o kadar iyi değil. yada oha çok güzel tasarlanmış dediğim bi bölüm de olmadı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Yüzbaşı

Skyrim'de çok fazla özgürlük var fakat oyuna müdahalemiz çok kısıtlı. Witcher ise tam tersi. Yaptığın her şey oyunun gidişatını etkiliyor. Ama gel gör ki ufacık kayadan bile aşağı atlayamıyorsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Teğmen

Skyrim bana görede çok başarılı bir yapım değil ama Witcherla kıyaslanması saçma. Herşeyden önce Witcherda skyrimdeki gibi özgürlük yok belli bir çizgide ilerliyorsunuz. Ortam etkileşimi az rpg öğeleri daha iyi aktarılmış senaryosuda daha iyi ama witcherı oynar rafa kaldırırsınız skyrim ise mod desteği sayesinde hiç sıkılmadan saatlerce oynatabilecek bir oyun kendini.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.