Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
732
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Skype ( Arkadaşlık İsteği Gönderememe sorunu )
A
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar benim yaklaşık 2 yıldır kullandığım bir Skype hesabım vardı 2 gün önce gönderdiğim arkadaşlık isteklerinin karşı tarafa gitmediğini farkettim, internette aradım bi çözüm bulamadım. 1 gün sonra yeni bir hesap açtım onda başlarda problem yoktu gönderdiğim istekler karşı tarafa gidiyordu ancak 1 gün sonra aynı problem yeni açtığım hesaptata ortaya çıktı. Daha sonra Skype'yi Pc'den tamamen kaldırdım hatta Skype'yi Revo Uninstaller adlı bi programla kaldırdım bu program sayesinde kaldırmak istediğimiz program pc'den tam anlamıyla kalkıyor ondan sonra tekrar yükledim Skype'yi ama aynı problem yine devam ediyor. Yani kendi anladığım kadarıyla herşeyi denedim ama bi çözüm bulamadım bana yardımcı olursanız çok sevinicem arkadaşlar iyi günler herkese.



A
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Türkiye'nin en büyük forumunun adminlerinin şu konu hakkında hiç bi fikri yokmu yani ufakta olsa önerebilcekleri bi çözüm yolu yokmu kafalarında ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.