Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1734
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Skylanders'ı Hack'leyince Activision Uyardı
Şehir : #Ankara
R
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
     Brandon Wilson isminde bir hacker, elini Skylanders'ın oyuncak figürlerine atmak isteyince Activision hoşnut olmadı. Oyunda karakterlerinizi değiştirmek için figürleri portal üzerinde değiştirmeniz gerekiyor ki oyunla birlikte gelen karakterler dışında 30'dan fazla figür bulunmakta. Bu yüzden diğer karakterlerle oynamak istiyor ve çabuk sıkılıyorsanız kısa süre içinde bir servet harcayabilirsiniz.
 
     Wilson, bu nedenle bu ufak oyuncakların nasıl çalıştığını merak etmiş ve figürlerin RFID (Kızılötesi çalışan bir belirleme yöntemi) kodlarını karıştırmaya başlamış. Tüm bilgileri dosyalayıp sıkıştırarak kendi web sitesinde yayınlayınca olan olmuş.
 
     Bir gün işten eve döndüğünde kendisine bir not vermek için kapıda bekleyen bir yetkili ile karşılaşmış. Not ise tahmin edeceğiniz üzere Activision'dan gelmekteymiş ve yaptıklarına bir son vermesi için ricada bulunuluyormuş. Şu an Activision avukatları kendisine suçlamalar yüklerken Wilson ise bunların doğru olmadığı hakkında savunma yapıyor.
 





B
12 yıl
Yarbay

Adamın kulağını çekseymiş :D



T
12 yıl
Er

Rica mı etti? :D Gidcen evine Dyak yedirtcen ole vazgecer rızayla olmaz... :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yarbay

işe bak ya, bizim türkiyede, böle bişey olsa çık la; dışarı kesecem seni.



B
12 yıl
Yarbay

Bir püskevit alsınlar adam belki vazgeçer :D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.