Mailimi vermiştim şimdi adresimi istiyorlar, biraz da heyecan yaptım şimdi adres verirsem napacaklar apartmana çanak filan mı takacaklar, modem filan mı gönderecekler, benden sürekli geri bildirim mi isteyecekler yoksa hiç bulaşmasam mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu starlink de bir iş var ama hadi hayırlısı.İnterneti olmayan yerlere internet verceklermiş de falan filan.
Kim sevabına yapar böyle bir şey tabi olacak altında bir şey. Bunun hakkında onlarca video var youtube'de izleyebilirsiniz kazandıkları parayı nereye harcayacaklarını falan.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 14 Temmuz 2020; 14:42:29 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >