1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: TeKNoYDN kararsız kaldım sizce kurmalı mıyım? bir de windows 8 in tam sürümü çıktı mı? yoksa hala beta sürümü mü var?
quote:Orijinalden alıntı: Ebu Computer Ben netbooka kurdum yaklaşık 1 yıldır Windows 8 kullanıyorum. Xp Vista Win7 birbirinin devamı gibi ama Win 8 çok farklı. Kullanırken zorlanabilirsiniz. Bu arada driverlarda sorun çıkmadı. Bendeki netbookta SU4100 işlemci var. Performansı oldukça iyi. Atom işlemcili sistemlerde sorun çıkarmı bilmiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.