Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
48
Cevap
13841
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Sizce Matematik mi zor,Fizik ve Kimya mı ? (3. sayfa)
C
17 yıl
Yarbay

lise için mi konuşuyoruz?
o zaman kimya bi kere en kolayı sonra biyoloji matematik en zoru fizik 2


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Yüzbaşı

fiziği yapan hepsini yapar bunu benim hocamda söylemişti bana benim için matematik ve kimya kolay ama fizik çok zor ve karışık hata yapma oranın daha yüksek fizikte matematiğide bolca kullanıyorsun ayrıca



G
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: Shady


quote:

Orjinalden alıntı: kafkas11


quote:

Orjinalden alıntı: Shady


quote:

Orjinalden alıntı: kafkas11

fizik kolay ya ben EA cıydım gene yapıyodum fizik sallamayla bile yapılıyor matematik çokta zor değil ötekilerini bilmiyorum.



Senin yaptığın Fizik'in F sinin %10u bile olamayacak seviyede olduğunu belirtmek isterim


1.bölüm işte yaw 2.bölüme bakmadım tabiki.


Valla sizi kutlamak istiyorum...Sallamayla Fizik sorusu çözüyorsunuz.Læ varya ben devrelerde bile sallasam tutmazdı ? Sizin sırrınız nedir ?


Yoo aslında arkadaş doğru söylüyor. Fizikte çok güzel "atışlar" yapılır.

Ha gerçi atışlar Fen-2 konusuydu.



T
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: De Morgan

sizce matematik mi zor fizik ve kimya mı?
matematiği çok iyi anlayan bi insanın fiziği kimyayı da iyi anlaması gerekmiyor mu ?
şu ana kadar matematikten işlediğimiz konularla ilgili hemen hemen bir çok soruyu çözebiliyorum ama fiziğe kimyaya geldimi işler değişiyor..sıkılıyorum da o derslerde.. sice ne yapmalıyım fizik ve kimyayı anlamak için ?
edit:Lise 1 deyim



Güzel kardeşim bu dersler zor değil. Yok efendim matematikmiş fizikmiş yok oymuş buymuş.... Bunlar safsatadan başka birşey değil. Bu dersler zor değildir. Neden biliyomusun yapacağın işlem bellidir. Bir şekilde yolunu bulursun. Ama bir edebiyat dersi..... Asıl zor olan budur. Niye zordur. Çünkü burada yapabileceğin hiçbir işlem yoktur. Yapabileceğin tek şey düşünmektir. Yani kafayı çalıştırdığın, zorladığın ders budur.


Benim kanaatim şudur. Kafan eğer çalışmaya alışırsa sözel dersleri kolaylıkla yaparsın, ama tembelliğe çalışırsa fizik, mat, kimyada derece yaparsın. Tam tembel dersi bu dersler. Tek yapacağın bu dersleri hayal etmek, mantık yürütmek ve kafanda senaryo yazmak Kendi kendine konuşur kendi kafanda tartışmaya başlarsan bu dersler tamamdır.

Not: Bunu sayısal öğrencisi olarak söylüyorum ve bu fizik, mat, kimya gibi derslerde bulunduğum bütün ortamlarda 1ciyim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Yüzbaşı

mat kimya süper fizik biraz sıkıyo öğretmen pek iyi değil bakalım bu seneki iyi gibi inş becerecez bu sene onu da


Bu mesaja 3 cevap geldi.
N
17 yıl
Çavuş

En zoru fiziktir arkadaştar sorun hocalarınıza sonra matematik sonra kimya Şakası olmaz bunların



K
17 yıl
Er

abi en zoru biyoloji



R
17 yıl
Yarbay

Şuan gördüğünüz matematik fizik kimya dersleri için konuşanlar belli oluyor hemen ama emin olun şimdi size kolay gelen matematik , matematik bölümünde okuduğunuz taktirde hayattan soğutacak kadar zordur :)
Tanıdıklarımdan biliyorum matematiği iyi yapıp matematik bölümüne yerleşenlerden 7+1 sınavlarına girenler oluyor yani 8 yıl demek bu mezun olmak için :) Ama tabi herkes aynı değildir ama duyduklarıma göre fizik ve kimya i, matematik bölümünün yanında çocuk oyuncağı gibi kalıyormuş..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Binbaşı

Matematik sıkıcıdır. Fizik kimya zevklidir. Benim görüşüm. Hangisine çalışırsan onu daha iyi yaparsın. Ama zevkli olanlar ön plandadır her zaman.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.