Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
3266
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sizce Günlük mü aylık mı vadeli benim için uygun olur?
0
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar, cebteteb de vadem bitiyor. Mevduata sizce aylık mı günlük mü geçmeliyim, ay içerisinde hesaba ekleme yapabiliyorum, yaklaşık 5k kadar. Burgan özelinden konuşursak 32 güne 15 veriyor. Günlüğe de 2000 tl faiz işletmeden kalanına günlük 14.50 veriyor. Hesaba katacağım paranın belirli günü Yok, elime geçtikçe 100-200 ekliyordum daha önce. Yine aynı şekilde yapıp günlükle mi devam etsem, yoksa ay içerisinde biriktirip, vade dönüşü mü atsam hesaba tam kestiremedim. Fikirlerinizi bekliyorum kolay gelsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Up



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yarbay

ing e turuncu bakın günlük.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
6 yıl
Yarbay

Sorduğu şey hangi mankanın medvuatı değil ki esnek mi olsun yoksa aylık mi diyor. ayrıca yüzde 15 ing nin de verdiği ile aynı sanırım, bakmasına gerek yok. oldukça da iyi bir faiz bence 15.

Esnek vadeli gibi bir hesabınız var galiba ve hesap açma kapama derdi olmadan direkt elime geçeni üzerine atayım diyorsunuz ama 14 faize düşeceği için de acaba bu kar payının kaybı kötü mü olur diyorsunuz.

bence 14 faiz de oldukça iyi, üzerine tekrar tekrar para yatırmanız da zaten arayı kapatıyor oradan gelen de üzerine ekleniyor bir ay beklenmiyor. sanırım ikincisi yapılabiliyor ise ikincisi olabilir bana daha mantıklı geldi boş boş durmasından iyidir.

tabii ki karışık bir durum.




Bu mesajda bahsedilenler: @FKILIC
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.