Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1006
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sivilce izleri için doğal maskeler,kremler vb.
K
12 yıl (2060 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hepinize merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır suratımda belli bölgelerde(çenemde,elmacık kemiğimin civarında) sivilce izleri mevcut en başlarda imex akne tedavisi ilacını kullanıyordum fakat pek bir etkisini göremedim.Doğal yollar ile bu sivilce izlerini nasıl geçirebilirim?Ayrıca bazı sivilcelerin altında beze gibi ufak ufak şeyler mevcut.Bunlar nasıl geçer acaba?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada bu sivilcelerin iz kalması birazda benim suçum yıkandıktan sonra gözenekler açıldığında sivilceleri sıktım ve çoğu iz kaldı.Burnumda bir sürü kara nokta olması yetmezmiş gibi birde bu izler insanı canından bezdiriyor gerçekten.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.