Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
5029
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SİTE KURMAK İSTİYORUM YARDIM
B
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar şimdilik sadece ilan açılan ikinci el alış satış yapılan bir site kurmak istiyorum. size soracağım şudur. öncelikle veb sitesi nasıl kurulur nerden alınır. hiç bilmiyorum.
alan adı nasıl alınır. .....com diye bir adres aldığım zaman bu adres ömür boyu benim mi oluyor.
aldığım adresin limiti kaç gb oluyor. bu gb yi sonradan yükseltebiliyormuyum. siteyi kurdurduğum zaman kanuni haklarım nedir. site elimden uçup gidebilirmi. HOST VE DOMAİN bunlar nedir host mu almalıyım domain mi yoksa ikisini birden mi ?
post la satış olmayan sadece ilanların olduğu sahibinden com tarzı bir site için neler gerekli. ne yapabilirim. siteyi sonradan postla alışvriş yapan bir siteye dönüştürebilirmiyim. memurum şimdilik sadece ilan açılan bir site olacağı için tek başıma idare edebilirmiyim siteyi. en güvenilir firma hangisidir. ingilizce firma isimleri yazıyorsunuz host ve domain vs.. için ama onlarala görüşme filan nasıl oluyor destek nasıl alabiliyoruz onlardan. gbi.. size göre çok basit belki ama bu şekilde bir sürü konu hakkında bilmediklerim var. ne varsa D.H. de var dedim. değerli görüşlerinizi almak istedim. yardımlarınız için teşekkürler. şimdiden.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 7 Ocak 2010; 8:58:19 >

X
14 yıl
Binbaşı

Alan adını İsimtescil'den alabilirsin. Adresin limiti dediğin olayın adı 'hosting' google'dan gerekli bilgilere ulaşabilirsin Bahsettiğin olayın adıda e-ticaret, bunun için ücretli ve ücretsiz scriptler var. Ücretli olanlar belli ücret karşılığı kurar eder herşeyiyle hazır halde size verir.(yazdıklarınıza bakılınca size hazır bir sistem almayı öneriyorum) Size ilan eklemek, silmek vs vs kalır. Ücretsizlerde ise kurulumu siz yapmalısınız. Eğer isterseniz hosting konusunda yardımcı olabilirim. İmzamda sattığım alan boyutu, trafik ve ücreti yazıyor. Daha detaylı bir bilgi için pm yoluyla iletişime geçebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 12 Ocak 2010; 3:39:56 >

Ö
13 yıl
Onbaşı

Web Sitesi kurmayı öğrenmek İsteyenler arkadaşlar;
bu adreste " www.onlinehayat.org/web-sitesi-nasil-yapilir " nasıl web sitesi yapılacağını anlatan bir eğitim seti ile ilgili yazı okudum.
Eğer daha önce hiç web sitesi " yapmadıysanız ve artık yapmaya başlamak istiyorsanız bu yazıyı bir okuyun derim.

Şimdiden Kolay Gelsin ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Çavuş

Bu noktada size yardımcı olabilirim.bende kurumsal bir firmada bu işi yapıyorum.Dilerseniz İstanbulda iseniz işyerinizin adını adresini,başka ilde iseniz telefon numaranızı verin ben ilgili arkadaşımı size yönlendirip,konuyu çözüme kavuşturalım.Konuyla ilgilenirseniz özelden mesaj atabilirsiniz.

Sizin gibi firmalar için hazırladığımız web paketimiz mevcuttur.

T-WEB Web Paketi Özellikleri


Güncellenebilir, Kendin Yönet T-WEB Web Paketi

1 adet com, net veya org uzantılı domain

Sınırsız Dil Desteği

Sınırsız Dinamik Sayfa

500 Mbyte Dev Hosting

5 Adet E-Posta

Aylık 1 TB Trafik

Çift Firewall ile yüksek güvenlik

Sınırsız Telefon, MSN ve E-posta desteği

Şu anda 68 adet yakın zamanda 100 ün üzerine çıkacak template

1 Yıllık: 361,35 Tl
2 Yıllık: 649.70 Tl
3 Yıllık: 865,05 Tl
4 Yıllık: 1000 Tl
5 Yıllık: 849,25 Tl

Tüm fiyatlarımıza Alan Adı, Web ve Mail hosting ücretleri dahildir.
Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.
1 yıllık alımlarda Bonus Kart’a Vade Farksız 2 Taksit
2, 3, 4 ve 5 yıllık alımlarda Bonus Kart’a Vade Farksız 5 Taksit yapılmaktadır.

www.t-web.com.tr



E
11 yıl
Onbaşı

KONUYLA İLGİLİ ŞU YAZIYI OKUMANI TAVSİYE DEDERİM.. http://www.parabulan.com/web-sitesi-kurma/



S
11 yıl
Onbaşı

İNTERNET SİTESİ KURMA ÜCRETSİZ EĞİTİM KILAVUZU

Site kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bir web sitesi yapmak istiyorsunuz, fakat nereden başlayacağınızı bilmiyor ve site açma konusunda sıfır bilgiye sahipseniz, bu web sitesi kurma kılavuzu ile aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Google sırrı nedir? İnternet siteniz Google birinci sayfasına yani, ilk 10 site arasına nasıl yükselir? Bu site kurma eğitim rehberi ile hiçbir tasarım kodlama ve teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. İstediğiniz her kategoride web sitesi açmak çok basite indirgendi. Sıradan bilgisayar kullanıcılarına tasarlandığı için artık herkes site kurabilecek. Başarılı ve profesyonel bir internet sitesi kurmanız için yazılı ve 30 parça uygulamalı video eğitimleri ile A’dan Z’ye hayal edebileceğiniz her kategoride web sitesi kurabilecek ve yayınlayabileceksiniz.
Örneğin;
• Şirket web siteleri ya da portalları için site oluşturmak.
• Şirket iç ve dış ağları kurmak için internet sitesi aç.
• Çevrimiçi haber bültenleri, gazeteler ve yayınlar yapmak için web sayfası kur.
• E-Ticaret ile web’ de para kazanmak için internet sitesi açmak.
• Hükümet uygulamaları için internet siteleri açmak.
• Küçük iş yeri için internet siteleri açmak.
• Ticari amaç gütmeyen organizasyonlar için web sitesi oluşturmak.
• Topluluk tabanlı portalları yapmak için internet site kur.
• Okul veya ibadethaneler için internet sitesi kurmak.
• Kişisel ya da ailevi web sayfası için Site kurmak.
KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Ücretsiz Site Yapma rehberi" başlıklı sayfasında. Arkadaşlar! Telaş yok ve panik yok! Yapmanız gereken tek şey bu eğitim rehberine harfiyen uymak ve sabır, sabır ve sabırlı olmak! Çünkü bu rehber sadece ilk defa site kurmak isteyenler için tasarlanmıştır.

DÜNYANIN EN İYİ HOSTİNG ŞİRKETLERİ LİSTESİ

Her ay yapılan titiz değerlendirme ile dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaları, müşterilerine sundukları birbirinden dolu dolu plan paketlerdeki içerik zenginliği, kaliteli hizmet politikaları, sunuculardaki performans ve destek arasındaki denge, mümkün olan en uygun paket fiyatları, %100 müşterilerine memnuniyeti ile para iade garantisi süreleri dikkate alınmıştır. En kaliteli hosting firmaları listesi, dünyadaki binlerce web hosting firmaları arasından büyük bir titizlik ile değerlendirmeye tabi tutulmuştur. KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasında bulabilirsiniz. Web hosting firmaları işleyişi hakkında fazla bilgi sahibi olmayan arkadaşlar "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında ise hosting firmaların işleyişi hakkında harika bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.