Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
722
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Sistemim bir türlü açılmıyor
T
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Msi b550 tomahawk
ryzen 5 3500x
rog strix 2060 sistemime
Patriot Viper RGB BLA Dual 16GB(2X8GB) 3200mhz RAM taktım ancak bir türlü bilgisayarı açamadım. Bios ekranı sorunsuz çalışıyor ancak Windows yüklemeye çalıştığımda flashı taktıktan sonra ilk yükleme ekranı açılmadan bilgisayar sürekli kendini resetlemeye başladı Dual taktığımda asla bilgisayar açılmadı daha sonra tek tek taktığımda bilgisayarı açıp windows kurup driverleri kurabilecek kadar (yaklaşık 3-4 saat) bilgisayarı çalıştırabildim (tek RAM takılı halde) sonra birden kapandı ve yine dual takılı haldeki gibi windows açılış ekranı geldiği anda kendi kendini resetlemeye başladı lütfen biri yardım etsin kafayı yemek üzereyim. Bu işin bios güncellemesiyle bir ilgisi var mıdır korkuyorum bios güncellemeye çalışırken iyice her şeyi berbat etmeye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
4 yıl
Yüzbaşı

biosa girdiğinde ram hızını önce 3000mhz olmazsa 2666mhz e çekmeyi dene.

yapmayı biliyorsan bios güncellemesi de işe yarayabilir ram frekans kaynaklı problemler için. sistem açılsa bile yapardım ben olsam. güncel bios kullanmak daha iyi olabiliyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.