Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
6670
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sistem Önyükleme
S
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İlk önce konuyu nere açacağımı bilemedim en uygun burasını gördüm.
Bilgisayarıma geçenlerde format atmıştım c nin boyutu 100gb d nin boyutu ise 40gb . Farkında olmadan bilgisayardaki dosyalar sürekli d ye kaydediliyormuş bugün farkettim. Dosyaları c ye kaydetmek istiyorum fakat program kurarken D:Program Files yazıyor yazıyı da değiştiremiyorum c ye kurmasını da sağlayamıyorum kısaca herşey d ye otomatik kuruluyor. Bunu nasıl değiştirebilir ve d deki sistem dosyalarını nasıl c ye aktarabilirim ?



S
13 yıl
Yarbay

İşletim sistemi D ye kurulu ise varsayılan yol D olarak gözükecektir. Kurulum esnasında programlar nereye kurulacağını soracaktır siz de oradan C seçebilirsiniz. D ye kurulu olan programları da kaldırıp yeniden yükleyebilirsiniz ama bunlarla çok da uğraşmak istemiyorum diyorsanız en güzeli dosyalarınızı harici HDD ye yedekleyin ve C ve D olan bölümlerin her ikisini de silin sonra hangi boyutta istiyorsanız o şekilde bölümlendirin ve işletim sistemini C ye kurun. Bölümlendirme esnasında sistem diski hangisi olacağını belirleyeceksiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

S
13 yıl
Yarbay

İki tercih var siz karar verin. Biraz uğraşıp çözüm yolunu bulmak istiyorum diyorsanız bunun çok yolu var. Ama HDD değerlerini değiştirecekseniz mutlaka yedek alın sonra verilerim kayboldu diye üzülmeyin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Peki formatın hangi kısmında soruyor programların nereye kurulacağını saha yeni kurdum ama öyle bişi hatırlamıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Onbaşı

Where do you want to install windows?

yazısını gördüğünüz ekranda belirliyorsunuz windowsu kuracağınız yeri, o ekranın alt tarafında da mavi renkte driver options yazıyor. oradan da formatlamak, partition'ı silmek istediğiniz diskleri seçiyorsunuz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.