Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
539
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sinyallerin Hızlı Yanması Muayenede Sorun Yaratır Mı
1
geçen yıl (107 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba, sinyallerin hızlı yanması yüzünden muayeneden kalan var mı? Tuvtürkte sinyal yanma hızıyla ilgili bir konuya rastlamadım. Ayrıca arabada kemer sesi, sinyal sesi vb. sesleri çıkaran göstergenin arkasındaki buzzer bozuk bu yüzden ikaz sesleri yok. Muayenede sıkıntı olur mu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
geçen yıl (1983 mesaj)
Binbaşı

Sinyal hızlı yanıp sönüyorsa patlak olduğu için olabiliyor. Yanmayan aydınlatma ağır kusurdur. Dörtlüleri yakıp tüm sinyaller yanıyor mu diye kontrol edin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
12 ay (1864 mesaj)
Binbaşı

Sinyallerden biri hızlı yanıyorsa diğer sinyal çalışmıyor demektir. Bu da muayenede ağır kusur olarak geçer. Farları ve sinyalleri kontrol edin.



D
12 ay (2383 mesaj)
Yarbay

Sinyallerin hızlı yanması devrede kaçağa işarettir. Eğer bir yerde kaçak varsa devlet gereğini yapar ve elbette sıkıntı yaratır



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.