Türkçede 2-3 tane zorlandırıcı soru vardı fakat diğerlerinin hepsi bildiğimiz tiplerdendi,yıl içinde çözdüğümüz...dil bilgisi soruları genel olarak çokça karşılaştığımız sorulardı.Genel olarak orta seviyeydi,ilk 10k hedefleyen birisinin +35i kaçınılmaz olur bence. Matematik ilk başladığım ders.Nedense bu sefer kolay yapmışlar gibi geldi bana. 5k hedefleyen adam çok rahat +38 yapmıştır diye düşünüyorum,fulleyen de çok olacaktır.Gene bunda da kafa karıştırıcı sayılabilecek sorular vardı fakat sanmıyorum,hata yapan dikkatsizlikten yapmıştır.Genel olarak bu da orta seviyeydi,nedense olay olacak bir şey yoktu bu sene. Sosyal,bence TR ortalaması bile 10netin üstünde çıkar.Kolaydı. Fen,kimya-biyo soruları tak tak max 5-6dk alacak şekildeydi.Fizikte ilk konu soruları güzeldi,kaliteliydi ama genel olarak dikkat gerektiren bir soru yoktu fizikte de genel olarak fende de.10k hedefleyen arkadaşlarımızdan 19-20 gelecektir.
Herkese yarınki sınavda başarılar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Matematik ilk başladığım ders.Nedense bu sefer kolay yapmışlar gibi geldi bana. 5k hedefleyen adam çok rahat +38 yapmıştır diye düşünüyorum,fulleyen de çok olacaktır.Gene bunda da kafa karıştırıcı sayılabilecek sorular vardı fakat sanmıyorum,hata yapan dikkatsizlikten yapmıştır.Genel olarak bu da orta seviyeydi,nedense olay olacak bir şey yoktu bu sene.
Sosyal,bence TR ortalaması bile 10netin üstünde çıkar.Kolaydı.
Fen,kimya-biyo soruları tak tak max 5-6dk alacak şekildeydi.Fizikte ilk konu soruları güzeldi,kaliteliydi ama genel olarak dikkat gerektiren bir soru yoktu fizikte de genel olarak fende de.10k hedefleyen arkadaşlarımızdan 19-20 gelecektir.
Herkese yarınki sınavda başarılar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.