Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
666
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sınav Yeri Değişikliği
B
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

2 Kasım'da Manisa'da askere gideceğim için KPSS sınav yeri değişikliği talebinden bulunuyoruz(Dilekçe ile) . Dilekçe kabul edilmiyor çünkü Sevk belgesi(Silüs) E-devlet çıktısı olduğu için . Geri dönüş sağladıklarını söylüyorlar PTT ile ancak PTT ye gidiyoruz soruyoruz herhangi bi gönderim bulunmamaktadır diyor . İstanbul Pendik'te komutan izin verirse Manisa'da İstanbul'a gidip sınava giricez şimdi . Uygulanan sistem benimle birlikte 6 arkadaşımı daha mağdur bırakıyor . Madem E-devletin vermiş olduğu Silüs belgesi kabul edilmiyor ozaman E-Devlet hizmetinin hiç bi anlamı yok . Yıl olmuş 2018 sözde çağdaş eğitimden bahsedenler internetten çıkarılmış E-DEVLET in vermiş olduğu belgeyi kabul etmiyor . Sizin sisteminiz batsın . Tekrar dilekçe yollıyım diyorum sınav yeriniz belli oldu artık değişiklik imkansız diyorlar .
CİMER şikayette bulundum umarım en yakında zamanda benim gibi mağdur bırakılan insanlar için sorumluluları cezalandırırlar .



M
6 yıl
Binbaşı

Boşuna kendine sıkıntı ediyorsun.Komutana sınav belgeni gösterirsen,gidip sınavına girmen için sana izin vermek zorunda.Basit açık lise siınavı için bile 2 gün izin veriyorlar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler hocam cevap için , denicem şansımı .




Bu mesajda bahsedilenler: @Myhunter
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.