Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
219
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Sınav çözmek
S
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu konu çok kişiyi rahatsız edebilir ama gerçekleri yazmak gerek.

Sınav anıyla veya sınavla ilgili mazaret olmaz.
Yok talihsizlik yaşadım yok efendim heyecan yaptım yok sınavda gerçek netlerimi yapamadım sınavda şu oldu bu oldu diye birşey yoktur.

Sınavda başarılı olmak yalnız bilgiyle olmaz.aynı zamanda hızlı olmalısınız motivasyonunu korumalısınız soğukkanlı hareket etmelisiniz.stratejiniz hazır olmalı çeşitli durumlara karşı.

Sınavdan önce kendinizi bunlara alıştırmazsanız sınavdan sonra gelir forumda ağlarsınız.

Benim sınavla ilgili tuvalet problemim vardı.heyecanlanınca büyük tuvaletim geliyordu. Bende sınavda aynı sorunu yaşamamak için hocamla konuştum doktorla konuştum yemek düzenimi uyku düzenimi değiştirdim ve şubat dan sonra hiçbir sınavda tuvaletim gelmedi.ygsde de gelmedi.

Kısacası resimde de belirtildiği gibi kimse size başarılı olacağınız bir sınav vermez Adamsanız siz gider başarılı olursunuz

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerBarristan -- 20 Mart 2016; 14:46:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi




< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
9 yıl
Yüzbaşı

''affedersin, kusra bakma ama'' demeyeceğim. salak salak konuşmuşsun. sınav biteli 1 hafta olmuş, ben de dahil bazı insanların bu konuyla ilgili derdi var, gelip üstüne tuz biber olmuşsun. bir de seninki gerçekleri yazmak değil, büyük konuşmak.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.