Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1210
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Simge gizleme....
O
17 yıl (387 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

System traydaki istediğim simgleri gizlemek istiyorum. yazılım çalışacak ancak simge gözükmeyecek. bunun için ps tray factory diye bir yazılım buldum fakat kendi ikonunu attığı için sorun yaratıyor.

regeditten istediğim simgeyi gizleme imkanı varmı acaba?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
Doğum gününü kutla!
17 yıl (1502 mesaj)
Binbaşı

niyetin ne arkadaşım niye gizliyorsun simgeyi?
keylogger, msn, vb. katakulli işler için yardımı başka forumlarda arayabilirsin çünkü burada yasak böyle işler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
17 yıl (387 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

zaten keylogglerlar eşşek kadar simge koyuyordu dimi? simge gizlemenin neyi yasak? çok merak ettim doğrusu...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
16 yıl (540 mesaj)
Yüzbaşı

hort olacak belki ama ps tray factory kendisini de gizleyebiliyor :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.