Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
795
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Silinebilir - Yanlışlıkla 2 tane açıldı.
S
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar

Aslında tam Volvo V40 Cross Country'de karar kılmıştım ta ki Mercedes'e gidene kadar. Şimdi aklım çok karışık, yeni B180 serisini gayet başarılı buldum.

Volvo V40 Crosscountry advance paket, otomatik vites, diesel ve sunroof dahil 110bin fiyat çıkardılar anahtar teslim. Güvenlik açısından Volvo'yu çok beğendim özellikle City Safe dedikleri frene basmakta geç kalırsan arabanın kendi fren yapması özelliği bence çok güzel. Ama eksi tarafı Advance paket almana rağmen geri görüş kamerası yok :((

Bugun Mercedes'te A180 ve B180 modellerine baktım. B180 daha yeni olduğu için onunla ilgilendim, fakat onun da otomatik vites, sunroof'lu Premium Paketini 102 civarına bıraktılar fakat dizel değil ( ya yokmuş ya da ellerinde şuan yokmuş dizel). İçi gayet ferah, rahat. Fakat akıllı far sistemi xenon far yok bunlar eksi yönleri. Artı yönü ise Premium pakette bile Geri Görüş kamerası var.

Şuan ikiye ayrılmış durumdayım, usta bilgili arkadaşların yorumları benim için çok önemli, neler önerirsiniz ve siz olsaydınız hangisi alırdınız? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezo87 -- 16 Aralık 2014; 18:26:25 >

K
11 yıl
Yüzbaşı

B180 çok düz geldi bana. V40 çok beğendiğim bir araç. Şu anda bu fiyatlarda ve bu segmentte araç alacak olsam direkt V40 alırdım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.