portalsepeti arama motoru virusu bulaştı bilgisayara fakat silmeme rağmen bilgisayarı her açışta chrome kısayolu çıkıyor ve siliyorum yine çıkıyor başlangıç ekranına sabitlediğimide sildim yeniledim fakat yinede gitmedi ne yapmam lazım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aşağıdaki sayfa üzerinden Malwarebytes adlı programı indirip bilgisayarınızda scan sekmesinden derin tarama gerçekleştirin. Daha sonra yine aynı sayfadan Dial-a-fix adlı programı indirin ve sağ tıklayıp bir klasöre çıkartın. İçerisinden çıkan dosyaya sağ tıklayıp uyumluluk modundan Windows XP SP 3'ü seçin ve tamam'ı tıklayın. Daha sonra yine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Arka taraftaki uzun sekmede bulunan yerde tiki kaldırıp rescan'ı tıklayın ve bulduğunuz herşeyi Remove'yi tıklayarak silin. Daha sonra yeniden başlatıp tekrar test edin. Bu işlemleri tek seferde yapın lütfen.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliii -- 21 Temmuz 2014; 15:44:38 >