Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
961
Tıklama
0
Öne Çıkarma
silinebilir
J
14 yıl (200 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokeeer -- 24 Eylül 2014; 9:32:06 >

S
14 yıl (1225 mesaj)
Binbaşı

buna bu para verilmez gtx 460m var bunda artık gtx 660m ler çıktı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl (395 mesaj)
Yüzbaşı

Çok iyi fiyat uzun zamandır fiyatının düşmesini bekliyordum. 2650 TL ye düşmüş çok iyi fiyat bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl (125 mesaj)
Teğmen

J
14 yıl (200 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: mewthree

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/msi-gt680r-060tr-i7-2630qm-8gb-1tb-15-6-quot-w7p-1-56460940 b aynı ürün sanırım. daha ucuzu. 150 lira kadar.

ucuz ama DOA ürün

DOA : ilk kullanımda donanim veya yazilim problemi olan ürünler yetkili servislerde onarılıp yine orijinal haliyle, indirimli fiyatla satışa çıkarılmaktadır. bu ürünlere kısaca doa ürünü denilmektedir. (bkz: doa) ürünlerin garantisi yine yetkili servisler tarafından verilmekte ve garanti süresi satışından itibaren başlamaktadır.

yazarın notu: bir yerden anaaam cok ucuza notebook buldum diye atlamadan evvel ürünün doa ürünü olup olmadıgını sorunuz. sonucta her ne kadar servisi yapılmısda olsa en nihayetinde daha fabrikadan arızalı cıkmayı basarmıs bir üründür. tamirde görse parcasıda degistirilse ileride yine arıza cıkarma ihtimali yüksek demektir. diyeceksiniz ki olsun yinede garantili. iyi hos garantili ama ürünü aldıktan sonra 15 günde bir arıza cıkarsa ve her seferinde servise gidip bir ay beklese, siz bir ay notebooksuz kalsanız, hele ki cıkardıgı arıza diskde olsa yada disk controllerında olsa, bilgilerinizide habire kaybetseniz makina her geldiginide herseyinizi sil bastan yeniden yüklemek zorunda kalsanız, "ulan allah kahretsin keske bastan verseydim bi 150 dolar daha da bu rezilligi cekmeseydim" demezmiydiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl (125 mesaj)
Teğmen

Dikkat etmemiştim, teşekkür ederim bu değerli bilgiser için.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.