Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
465
Tıklama
0
Öne Çıkarma
silinebilir
H
20 yıl (167 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harina -- 3 Temmuz 2007; 21:34:58 >

M
20 yıl (1780 mesaj)
Binbaşı

Elinizdeki anakarta ait teknik kılavuzu okuyabilirsiniz. Bu kılavuzu ve ekran kartınızın bilgilerini, bir bilgisayar mağazasına gösterin. Onlar size, anakartınıza uyabilecek 50 $ civarı uygun bir ekran kartı önerecektir.

Selamlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
20 yıl (20676 mesaj)
Yarbay

Ekran kartı büyük ihtimalle uyumluluk gösterir, yani sorun çıkmaz. Anakartınızın chipini ve marka modelini kartı alacağınız bilgisayarcıya söylerseniz onlar yardımcı olacaklardır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.