Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
335
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sıfırdan Yazılım Öğrenme
U
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar,
cevap veren, yardımcı olan arkadaşlara peşinen teşekkür ederim.

bu sorularımın cevabını en iyi burada alabilirim diye düşünüyorum. programlamanın, yazılımın mantığını da öğrenmem gerekiyor, biliyorum ama bunu bi kenarda tutuyorum. sonuçta dilleri bilmeden mantığını bilmemin bi anlamı olmayacak.
sıfırdan başlayan biriyim ve bilgisayarla uğraşmayı seviyorum. ingilizcem anadil seviyesinde. sorum şu: aşağıya linkini bırakacağım videolardan python'u öğrensem, ve yine linkini aşağıya bırakacağım siteden python'a ders kitabı gibi çalışsam, üzerine html-js-css ve react öğrensem, staj yapabilecek ve sonrasında iş bulabilecek kıvama gelir miyim? if yes, günde 3 saat çalışma ile ne kadar sürer bu?

https://www.youtube.com/watch?v=XKHEtdqhLK8&t=11166s


https://www.youtube.com/watch?v=8DvywoWv6fI&t=5100s


https://python-istihza.yazbel.com





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unretromantic -- 19 Haziran 2022; 16:45:27 >

C
2 yıl
Er

dostum ingilizcen iyiyse bu kursları takviye olarak kullanıp udemy de kurs satın alıp devamında btk akademinin kurtların bitirip belgesini almanı tavsiye ederim. kendini geliştirirken ensafı dolaşıp 3 4 web sayfası veya otomasyon işi alıp bir portföy yaratabilirsin hatta bakarsın işe girmeyip kendi sistemini kurup yürüyüp gidersin. öğrenme konusuna gelirsek herkesin bir anlama kapasitesi oluyor algoritma mantığını anladıysan zaten sana 3 saat çalışmak yetmiyecek kendi isteğinle daha fazla çalışıcaksındır. Temiz kod yazmaya özen göster zaten kafaya koymuşsun corap söküğü gibi gelecek hepsi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.