Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2374
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sıfır Lastik - Direksiyon Titremesi
F
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Bugün sıfır lastik taktırdım, balans ayarı yapılmasına rağmen 100km üzerinde titreme yapıyor. Jantlarda herhangi bir problem yok, rot ayarınıda 4 ay önce yaptırmıştım, lastik havalarıda depo kapağında yazan kadar basıldı.

Sizce problem nerde olabilir?

Teşekkürler,



O
7 yıl
Onbaşı

Aynı durum benim aracımda da oluşmuştu. Bir kez daha Balans rot ayarı yaptırmıştım arka arkaya bu şekilde geçmişti. Anlattığınız direksiyon titremesi balans ile alakalı gibi jantlar sağlam diyorsanız.



S
7 yıl
Teğmen

Hocam lastik basıncı üstünde yazan kadar basıldı yazmışsınız fakat ona bakmadıysanız bir bakın derim.Lastikçi tamamdır bu dedi.Bende başladım sürmeye otoyola çıktığımda bir rahatsızlık hissettim.Araç sıcak diye hava basınçlarına bakmadım ertesi gün hava basınçlarına baktığımda 32 olması gereken değer 39 çıkmıştı.Anlıyacağınız eğer kontrol etmediyseniz kendiniz bir bakın derim adamların ne yaptığı belli olmuyor dikkat etmiyorlar,dalgınlıklarına geliyor vs..



F
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cevap için teşekkürler arkadaşlar.

İş çıkışı Erdemler Rot-Balans'a gittim, tek bir jantta hafif bir yamukluk varmış o düzeltildi ve diğer jantların güya yapılmış olan balansları aslında yapılmamış onları hallettirdim şimdi zımba gibi oldu şükür.

Herkesin balans cihazı düzgün çalışmıyor demek.



M
7 yıl
Yarbay

balansı yapamamış olabilirler başka bir lastikçide balans yaptırın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.