Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
210
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SIFIR Laptopta donma sorunu
P
14 yıl (87 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar Sayın forum üyeleri,

Ben Dün İtibari ile Sıfır SONY VAİO VPC-EH2IFX/W Laptop aldım . Laptopla ilgili hem sorunum var hemde bir kaç sorum..

Öncelikle Sistem Bilgileri ;

» İŞLEMCİ :Intel Core i5-2430M 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.0 GHz.) 3 Mb Cache Bellek İşlemci
» RAM :4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
» SABİT DİSK :500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
» EKRAN KARTI :Intel HD 3000 DDR3 1696 MB Ekran Kartı
» İŞLETİM SİSTEMİ :Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)

Bilgisayarı aldım.. açtım sorun yok .. fakat masa üstünde sağ tık yaptığım zaman yenile penceresi biraz geç açılıyor 2 sanıiye kadar geç.. Neyse bilgisayar virüs falan kapmıştır dedim Format çektim yine aynı sorun.. Mause değiştirdim yine aynı sorun. En son XP 32 bit çektim xp'dede yine aynı sorunu veriyor bunun nedeni ne olabilir acaba ? yeni gelen bilgisayarda böyle donma normalmi ? 1499 TL fiyatla aldım uygun mu ?

Birde bilgisayarı almadan önce özelliklerde 4 GB ram 1333 Mhz. yazıyordu fakat format çektikten sonra Bilgisayar özellikleri şu duruma geldi..

http://imageshack.us/photo/my-images/100/adszziis.png/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
14 yıl (9293 mesaj)
Yarbay

öncelikle o bilgisayara XP değil Win7 64 bit kurmalısın. Xp 32 bit sistemler 4 gb ram i görmez. Win7 kurarsan daha performanslı olur



S
14 yıl (10956 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Patron00



Öncelikle hayırlı olsun. İlk açılışta sağ tık uzun sürer. Biraz zaman geçtiğinde beklemzsiniz. Eğer varsa bir bekleme süresi nedeni nedir bilemem. Çünkü format çare olmamış. Ama driverları güncellemeyi deneyin.

İşletim sistemi olarak Windows 7 64bit yüklemelisiniz. bit işletim sistemleri 3 gb ramden fazlasını kullanamaz. Home Premium normal bir kullanıcı için yeterlidir. Ve ya Ultimate de yükleyebilirainiz. Ama 64 bit olacak.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.