Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
2287
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SIFIR ENJEKTÖR Renault Megane II Dizel
O
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Renault Megane II Dizel Enjektör .

Sıfır kalitesinde ve jelatini dahi açılmamıştır.

**Ürünler yurt dışındaki fabrikalarda test araçlarından çıkmadır,fakat sıfırdan farkı yoktur, sıfır kalitesindedir ve yurt dışından getirilmiştir.(Fransa)

**Kesinlike şunu düşünmeyin,direk test aracının ustunden sokulup gelmiyor buraya,bütün kontrolleri ve testlerı uzman ekipler tarafından yapılıyor,aşınan parçalar varsa değişiyor ve sıfır kalitesine getirilip kutulanıyor.

**Verilen fiyat bir takım için geçerlidir (yani 4 adet enjektör).Bir takımdan fazlasını isterseniz ufak bir indirim yapabilirim.

**7 gün içinde bir sorun çıkarsa iade edebilirsiniz.Garanti veriyorum.(Fiyatı çok uygun olan enjektör filtreside var elimde, enjektörlerle birlikte kullanırsanız, size kilometre garantiside verebilirim.)

**İlgilenenler msj atabilir yada arayabilir, ciddi alıcılar çağrı atarsa, mutlaka ararım.(şehir dışındakilere kargoyla gönderebilirim, İstanbul içindekilerede kargolayabilirim, isterlerse buluşup eldende teslim edebilirim)

Cep: 0 (539) 506 23 17

Not: Size önereceğim enjektör filtresi ile birlikte kullanırsanız kilometre garantiside verebilirim.

DİĞER MARKA VE MODEL ENJEKTÖRLER İÇİN LÜTFEN ARAYIP BİLGİ ALINIZ.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.