Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
634
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Siber güvenlik uzmanı - sistem uzmanı
O
6 yıl
Er
Konu Sahibi

senelik son kullanıcı desteği işi yaptım. Şuan iş arayışı içerisindeydim fakat kursa gidip bi alanda uzmanlaşmak istedim. Siber güvenlik uzmanlığı yada sistem uzmanlığı ile ilgili ilerletmek istedim. Ikisinede ilgim var fakat kafam çok karışık. Sizden fikir ve yol göstermenizi istiyorum. Siber iş imkanları, sistem iş imkanları nasıldır? Siber eğitimine katılırsam bilgi güvenliği uzmanımı olurum ne olur? Hangisinin geleceği iyidir? 2 yillik mezunum iş imkanı olarqk zorlanir miyim. Yaşım 23 bu arada. Fikrinizi ve desteginizi rica ederim



K
6 yıl
Er

Merhaba,

Bilgi güvenliği konusunda kısıtlı olan Türkçe kaynak sayısını artırmak amacıyla daha önceki eğitimlerde kullandığımız dökümanları paylaşma kararı aldık. Şimdiye kadar sızma testlerine giriş niteliğinde dökümanlar paylaşıldı. Verdiğimiz hizmetler doğrultusunda farklı dökümanlar da paylaşmaya devam ediyoruz.

Sızma Testi Sunumları:

1-Siber Güvenlik Temelleri

2-Pasif Bilgi Toplama (OSINT)

3- Aktif Bilgi Toplama

4- Zafiyet Keşfi

5- Exploit Aşaması

6- Post Exploit Aşaması

Diğer materyallere buradan erişebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubern3t -- 18 Ekim 2018; 8:20:35 >

E
6 yıl
Yarbay

sistem bilgin varsa cloud sistemler üzerinde çalışmanı tavsiye ederim. azure, oms, ems gibi servislerle. uzman ihtiyacı çok fazla şu an. siber konusunda bilgim yok.



F
6 yıl
Yarbay

Cloud ve Sanal sistemler üzerine yoğunlaşman iyi olacaktır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.