T

Yüzbaşı
10 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
12V-4A Monitor Guc Adaptoru
Herkese merhaba,

Eski laptopumun LCD ekranini degerlendirmek amaciyla soktum. Internet uzerinden siparis ettigim bir Controller Board ile bu LCD ekrani bir monitor haline getirdim. Ancak guc kablosu konusunda sikinti yasiyorum. Guc icin 12V 4A Ac to Dc adaptor lazim. Elimde laptopun 19V-4.74A Adaptoru var ancak bu da LCD devresini yakabilir diye dusundum. Bu tarz adaptorleri nereler satar ve 12V-3A adaptor de benim icin yeterli olur mu sizce ?

Tesekkurler
T
10 yıl
asus n14u ve ttnet
Ilk once herkese merhabalar.Dun aksam eski modemim olan airties rt205 in butonunun tutukluk yapmasi nedeniyle yeni modem almaya vatana gittim. Orada arkadaş bana zyxel p1302t10b modelini onerdi. Onu aldim. Gerekli kurulumlari yaptım. Guncellemesini de yaptim ancak internette surekli kopma oldu. Hatta baglanamadim bile. Ilk once ttneti aradım. Gerekli guncellemeleri yaptiklarini soylediler. Duzelir gibi oldu 5 dk sonra tekrar gitti. Zyxelin musteri hizmetleriyle konustum. Sagolsun bayagi ugrastilar ancak cozume ulastiramadik. Bu sabah gidip urunu iade ettim ve asus n14u modelli modemi aldim. Modem gayet guzel calisiyor. Hic kopma sorunum yok cekim gücü de iyi. Ancak internet hiz problemim bas gosterdi. Isin garibi normalde telefon hatti acikken internetin yavaslamasi gerekirken telefonla bir gorusme yapildigi zaman normalde 4 megabit olan hizim 7 8 megabite çıkıyor. Telefon kapatildiginda 0.50 ye veya 1 e düşüyor. Telekomu tekrar ceo telefonumdan aradım guncelleme yaptilar. Çözüme ulasmadi.ariza kaydi olusturdular ve beni beklemeye aldilar. Sizce sorun ne kaynakli. Ping testlerimi yaptigimda hic bir paket kaybi olmadigini genelde pingimin 37ms civarlarinda olduğunu gördüm.modem kaynakli bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yardimlariniz icin cok Teşekkürler.
T
10 yıl
S4 ekran parlaklığı
Herkese iyi günler.
Yaklasik 2 gün önce bataryamin sistigini fark ettim. Dün yeni bir batarya alıp taktım. 3. Parti bir mal sanırım.Ilk kullanirken bir sikinti olmuyordu bildirim panelinde ekran parlakligi ayarlama gözüküyordu. Telefonun sarjini tamamen bitirip tam dolu olana kadar sarj ettim. Telefonu açtığımda panelde parlaklim ayarlama yoktu. Ayarlardan da kontrol ettim o özellik açık gözüküyordu.sizce sebebi nedir?
T
11 yıl
Modem Hız Sorunu
Öncelikle herkese merhaba!

Bugün hızımın normalden düşük olması sebebiyle TTnet müşteri hizmetlerini aradım.İlk arkadaş gerekli güncellemeyi yaptı ve hızım 5.5 'a kadar çıktı.Teşekkür ettim , telefonu kapadık.İnternetim gitti , geri geldiğin de hızım tekrar 2.5-3 'e düşmüştü.Müşteri hizmetlerini tekrar aradım.Tekrar güncelleme yapıldı.Hızım tekrar 5.5 'e yükseldi.Telefonu kapadık ve internetim tekrar gitti, hızım tekrar aynı değerlere düştü.İsyan edip son kez aradım.Arkadaşa derdimi anlattım 2 kere güncelleme yaptı ve arıza kaydı bıraktım.Tekrar yükselip düştü.

2. aradığım arkadaş sorunun modem kaynaklı olabileceğini söyledi.Müşteri hizmetlerinin numarasını verdi.Aradığımda garanti kapsamında olmadığımız için yardım edemeyeceklerini söylediler.Sizce sorun sunucu kaynaklı mıdır yoksa modem mi ?

Modem : AirTies RT-205

Not:Son arkadaş dns ayarı yaptırdı. TTnet'in dns ayarlarında kalın dedi.Ben OpenDNS kullanıyordum.
Verdiği DNS: 195.175.39.39
195.175.39.40

Şimdiden Teşekkürler.

Edit:Hız şimdi daha çok düştü.TTnet alay ediyor resmen.
T
11 yıl
Origin ile oyun indirme
Merhaba herkese.

Origin üzerinden Battlefield 3 indiriyorum.Ancak bildiğiniz üzere oyun boyutu 20 gb civarında.Bağlantı hızım çok iyi olmadığı için 450 kb/sec ile indiriyorum ki bu da oyunun 15 saat gibi bir sürede inmesi demek oluyor.Ben bu indirmeyi durdurup bilgisayarı kapatıp açtığımda indirme olduğu yerden devam eder mi ? İnternette biraz baktım ancak tatmin edici bir sonuç bulamadım.

Herkese şimdiden çok teşekkürler.
T
11 yıl
Real Racing 3 Store bağlanamama
Arkadaşlar bugün yükleyebildim oyunu.Ancak oyunda bir araba almam gerekiyor ve store a giriyorum.Connection hatası veriyor.Ama internete bağlıyım.Denemediğim yol kalmadı.Bilenininiz yaşayanınız var mıdır acaba ?
T
11 yıl
Samsung S8003 wifi hotspot
merhaba ilk önce herkese.

Uzun süredir aradığım bir şey bu hotspot olayı.Java tabanlı bir program bulamadım bunun için.Joiku var ama o da sis uzantılı olduğu için halledemiyorum.Telefona hotspot özelliği nasıl kazandırabilirim?
T
11 yıl
Roller coaster tycoon
Merhaba herkese.

Uzun süredir oynayacak oyun bulamıyordum.Nostalji yapıp Roller coaster tycoon mu yüklesem diye düşündüm. 1 i oynadım ama 2 ve 3 ü oynamadım.Hepsini oynayanlar varsa serinin en güzeli hangisidir söylerlerse memnun olurum.
T
11 yıl
Fatih projesi bilgisayar
İyi akşamlar ilk önce herkese.
Bildiginiz uzere Fatih projesi adı altında okula akıllı tahtalar geldi. Ancak bunlara kurulum yapamıyoruz.derslere yabancı dilde videolar getiriyoruz altyaZısını media player da atayamiyoruz. Bazen de film getiriyoruz İngilizce derslerine onlarda da altyaziyi koyamiyoruz. Bir arkadasımız nasıl kurulum yapılabileceğinden bahsetmişti sanırım ama bulamadım. Eğer bu altyazi icin bir çözüm varsa veya kurulum yapmak icin her türlü öneriyi dinlemek isterim. Şimdiden teşekkürler.
T
12 yıl
Hatırlayan var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >


Hatırlayan var mı beyler oyunun bu halini ?Ben oynamışım ama hatırlamıyorum :D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.