M

Haber Editörü
01 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
359 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Yardım ! Viewsonic XG2401 mi AOC G2460PF yarın almam lazim
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi ikisi da 144 Hz ve freesync olan, fiyatları da nerdeyse aynı olan iki monitör arasında kaldım. Aslında forumda monitörler in kendi ana başlıkları ni okudum ama karar vermedim.

Sizce hangisini alayim.
M
9 yıl
Çok kaliteli 2+1 tavsiye
arkadaşlar 2.1 ses sistemi almak istiyorum. Bütçem 500-600 TL civarında. Ses sistemi almak ekran kartı almak gibi değil Kişiden kişiye yorumlar değişmekle birlikte kaliteyi kağıt üstünde ölçmenin de objektif bir yolu pek yok

Neler önerirsiniz ?
M
12 yıl
Ses Kalitesi: MAC OS X Lion vs Windows 7
Merhaba arkadaşlar. Bildiğimiz gibi Windows 7 ses kartlarının donanımlarına bazı kısıtlamalar getirdi ve birçok kişi Windows 7 ile üretilen sesin kaliteli olmadığını ve Windows XP de ses kalitesinin daha iyi olduğunu söylüyor.

Aynı kısıtlamalar MAC OS X Snow Leopard veya MAC OS 10.7 Lion işletim sistemlerinde de var mı? Mac OS da aynı XP gibi ses donanımları özgür mü ?
M
13 yıl
Pikap almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba. Plak dinlemek amaçlı bir pikap almak istiyorum. Ancak alırken hangi markalara ve nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum. PC de kullandığım 2.1 ses sistemimi bağlayacağım. Nasıl bir pikap önerirsiniz?

Bütçe Maximum 500 TL

Saygılarımla;
M
14 yıl
Coax S/PDIF ile Optical Out arasındaki fark nedir ?? Bana öğretirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Ben ses giriş ve çıkışlarından anlamıyorum. Bana öğretirseniz çok sevinirim

Coax S/PDIF ile Optik çıkış arasındaki fark nedir ?? Kalite farkı var mı? Bazı Creative kartlarda ( X-FI Titanium) Coax S/PDIF çıkışdan farklı olarak ayrıca şekli şemali farklı bir de Optik çıkış var. (Alttaki resim)



Ben ASUS HDAV 1.3 DELUXE ses kartı almayı planlıyorum. Bu kartta Coax S/PDIF çıkışı var ama Creative X-Fİ Titanium daki gibi Optik çıkış yok. Bu önemli bir eksik midir ? Coax S/PDIF ile Optik çıkış arasında ses kalitesi farkı var mı?





< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
15 yıl
XONAR vs X-Fi ? Ses kartı alıcam. Üstatlar Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ses kartım bozulduğundan dolayı ses kartı alıcam. Oyun, film , müzik her alanda kullanmak istiyorum.

Bu iki kart arasında kaldım. Fiyatları da yaklaşık olarak aynı. Bu iki karttan hangisini alayım ? Hangisi kaliteli, berrak ses verir ?

ASUS Xonar DX 7.1 Kanal Ses Kartı

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3966

X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI


http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=36394


BONUS SORUSU : :)


Arkadaşlar bir teknoloji ile ilgili bir sorum var. X-fi çıkalı baya bir zaman oldu. Bunun dışında devrimsel değişiklikler içeren bir kart daha çıkmadı. Mesela ekran kartları, işlemciler vs 2-3 yılda bir çok çok gelişirler. Ama ses kartlarında fazla bir gelişim yok sanırsam. Ses kartı teknolojisi sona mı geldi?
M
15 yıl
Assassin\u0027s Creed II NDS\u0027ye geliyor !
Ubisoft'un bu yılki en büyük bombası olan Assassin's Creed II daha önceden PC, PS3 ve Xbox 360 ve PSP için duyurulmuştu. 
 

Oyunun NDS sürümü Assassin's Creed II : Discovery adıyla piyasada olacak.  Play.com sitesi oyunun ön siparşini almaya başladı.

 

Oyunda 15 yüzyıl İtalya'sında Ezio isimli bir karakteri canladırıyoruz. Oyun yaklaşık 450 kişi tarafından Ubisoft'un Montreal stüdyosu tarafından geliştiriliyor.
 
Assassin's Creed II, 20 Kasım'da PC, PS3, Xbox 360, PSP ve NDS için piyasada olacak.
M
15 yıl
Rage\u0027nin Comic Con 2009 Video\u0027su
Comic Con 2009 fuarı dün başladı. Video ve haberlerde arka arkaya gelmeye devam ediyor.
 

FPS oyuncularının heyecanla beklediği ancak daha önceki http://haberimizde de belirttiğimiz gibi 2010 yılına kalan, ID Software'ın yeni oyunu Rage'in Comic Con videosu geldi. Video biraz kısa gibi bunun sebebi  her yıl geleneksel olarak yapılan Quake Con etkinliği. Ağustos ayı sonunda yapılacak Quake Con etkinliğinde daha çok video ve ekran görüntüsü yayınlanacak.

 

PC, PS3 ve Xbox 360 için 2010 da piyasaya çıkması beklenen Rage'in son videosunu izlemek için http://buraya tıklayabilirsiniz.
M
15 yıl
R\u0026C: Crack in Time için Yeni Görüntüler ve Video
   Playstation 2 ve sonrasında çıkan Playstation 3 sistemlerine özel oyunlar yapan, ismini Resistance serisinden de tanıdığımız Insomniac Games'in bu yılki projesi olan Ratcet And Clank : A Crack in Time oyununa ait yeni ekran görüntüleri ve videoları yayınlandı.

 

  Hatırlarsanız serinin Playstation 3'e çıkan ilk oyunun sonunda Clank'ı kaybediyorduk. Sonrasında çıkan Quest Of Booty ek paketinde Clank'ı bulmaya çalışmıştık ama başaramamıştık. Ratcet And Clank : Crack in Time'da amacımız Clank'ı bulmak.

Önceki oyunla aynı grafik motorunun daha gelişmiş bir sürümünü kullanan yapım Playstation 3 için bu yılın sonunda piyasada olacak.

 

Yayınlanan yeni ekran görüntülerine ulaşmak için http://http://http://buraya, ilk video için http://http://http://buraya , ikinci video için de http://http://http://buraya tıklayabilirsiniz. 
M
15 yıl
Left 4 Dead 2 Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Valve'nin gecen yıl Kasım ayında piyasaya sürdüğü Left 4 Dead o kadar ilgi gördüki biz bu yıl aslında Half Life 2 : Episode 3 beklerken Valve geçtiğimiz E3 fuarında bombayı patlatarak Left 4 Dead 2'yi duyurmuştu.

 

Yeni oyunumuzda daha çok zombi, yeni senaryolar ve yeni karakterler yer alacak. Left 4 Dead 2 yer Güney Amerika'da gececek.

 

Oyun ait yayımlanan yeni ekran görüntülerine ulaşmak için http://tıklayınız.

 

Left 4 Dead 2 17 Kasım'da PC ve Xbox 360 için piyasada olacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.