E

Çavuş
18 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
49\" televizyon tavsiyeleriniz neler olur?
Merhabalar,

Bu ay sonu 49" televizyon almayı düşünüyorum. Televizyonlardan anlamadığım için biraz ortada kaldım. Genel olarak çalışanlariz. Hafta içi akşamdan akşama. Haftasonu da gunboyu gibi düşünebilirsiniz. Maç tarzı şeyler izlemiyoruz. Oyun konsolumuzda şuan için yok. Fakat ilerde alabiliriz. Malum misafirde gelir maç izlenmesi gerekirse açıp izleyeceğiz.

Bütçemiz 3000 TL ve altı. Fiyat performans olarak ne önerirsiniz. Servisi iyi olacak. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Sıkınti yaşamak istemiyorum. Arayüz akıcı ve tatmin edici olmalı. Wifi, dahili uydu alıcı ve smartv gibi özellikleri olmalı.

Desteklerinizi rica ederim.
E
6 yıl
Satılık alan adı: uygunsigorta.com
Kayıt tarihi: 2013
Domain kayıt firması: Natro
Satış fiyatı: 15.000 TL
Açıklama: Sigorta acenteleri için markalaştırabilecek yatırımlık google da arama hacmi yüksek geri getirisi yüksek domain. Bir çok projelendirme için uygundur.
E
6 yıl
Satılık alanadı: Kullanat.com
Kayıt tarihi: 2013
Satış fiyatı 15.000 TL
Domain firması: Natro
Aciklama: kullan at ürünleri sergileyebileceğiniz, geri dönüşümlü ürünleri satabileceğiniz google da arama hacmi yüksek kullanat kelimesi ile kurumsal olarak ve markalaştırabileceğiniz yatırımlık domain.
E
9 yıl
Satılık: LG G3 WCD-100 Kablosuz Şarj Ünitesi
LG G3 cihazımla birlikte aldım. telefonumu değiştirdiğim için elimde kaldı. Az kullanılmış. temiz Dock ve Kablosuz Şart ünitesidir. LG telefon sahiplerinde olması gereken bir aksesuardır. Tavsiye ederim. Son fiyattır. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.

Tek ve Son Fiyat: 75 TL



http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-lg-g3-lg-g4-wcd-100-kablosuz-sarj-unitesi-217191643
E
10 yıl
LG nexus 4 için ön arka jelatin
merhaba telefonuna on ve arkasi için uyumlu jelatin ariyorum. bir kactane buldum ve aldim. on sensorlere geldiği için telefon kullanmak çok sikintili oldu. uygun satan bilen varmidir?

teşekkürler.
E
12 yıl
Merhaba,

İnternet bir zaman sonra özellikle download yaparken ya da video izlerken sınırlı bağlantıya geçiyor. bilgisayarı açıp kapayınca düzeliyor. 2 modem denedim. driver ı tekrar yükledim. fakat hala aynı ne yapabilirim?
E
12 yıl
Google Chrome durduk yere donuyor
Merhabalar,

bilgisayarımda son sürüm google chrome yüklü. Bu 21. versiyon geldiğinden beri durduk yere sayfada donmalar oluyor. yeni sekmede yeniden aciyorum belli bi süre sonra gene donuyor. eklentiler arasında flash player var. onu devre dışı bırakınca gayet güzel geziyorum. bir çok şey denedim (Chrome silip, tekrar yükledim. flash playeri aynı şekilde.) ama gene de yapamadım. problemim halen devam ediyor. Bu gibi bir problemi yaşayıp, üstesinden gelen varmı? yardım bekliyorum.

iyi günler.
E
13 yıl
Bilgisayar hakkında tavsiye istiyorum
Merhabalar,

Kendime uygun bir bilgisayar bakmaktayım. Fiyat olarak bütçeyi oldukça aşağı çekmeye çalışıyorum. geçenlerde hepsiburada da bir bilgisayar gördüm. alıcam ama sizlerinde yorumunu almak istedim. Acaba iyimidir? verdiğim paranın üstünde birşeymidir? yoksa ucuzunu bulurmuyum?

Teşekkürler.

İlgili Bilgisayar: Hepsiburada.com
E
15 yıl
SSCVIIHOST.EXE \u0027den kurtulamıyorum
Merhabalar,

SSCVIIHOST.EXE adında bir virüs yada malware bilgisayarıma karıştı. Nasıl girdiğinide bilmiyorum. 2 kere format attım. Her seferinde bilgisayarda yerini aldı. Öyle bi yerlerede girmiyorum. İlk normal adımlar atıyorum. Driver yükle ondan sonra belli başlı programları (winamp, java, nod32, winrar) yüklüyorum. Nasıl oluyorsa, başlangıçta buluyorum bahse konu virüsü. Görev yöneticimi etkinsiz hale getiriyor. Microsoft.com adresine girmemi engelliyor. başlangıça kendini atıyor. Windows klasör seçenekleri diyorum. gizli olan ve uzantılarını filan göster diyorum tabi ki beni dinlemiyorum. Her ne kadar değiştirsemde, gene aynı kalıyor. Spybot ile bu görev yöneticisi filan gibi şeyleri hallediyorum ama gene oluyor. msconfigten başlangıçtan kapatiyorum programi ama gene gene geliyor. Nod32'nin pek bi yardımı olmuyor. Güncel versiyonlu hali ve para ile satın alındı. bunu tamamen nasil silebilirim ? aranızda karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
E
15 yıl
Rockn Coke KOMBINE + KAMP satılıktır.
merhabalar,

elimde 1 tane kombine + kamp bileti mevcuttur. Satıyorum. bugun ogleden sonra taksimdeyim. almak isteyenler; bana ozel mesaj yada 0549 745 50 27 den ulasabilirler.

aynı zamanda bileti alan kişiye soyle bir guzellik yapabilirim. Prof. Fotograf makinasi var ise, onu iceri sokturabilirim.

iyi gunler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.