B

Yüzbaşı
14 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
361164 Gün Cezalı
356701 gün 42 dk.
Gönderiler Hakkında
B
12 yıl
TEKNOSA\u0027nın Oyununa Gelmeyin!!!
selam arkadaşlar

2011 nisanda aldığım motorola milestone telefonum 5 ay geçtikten sonra arızalandı

Capitol teknosa'ya gittim ve durumu izah ettim. Garanti kısmındaki arkadaş "teleservice hemen AVM'nin karşısında isterseniz oraya bırakın daha çabuk yapılır çünkü sıra beklemezsiniz biz verince sıraya koyuyorlar" dedi ben de inandım ve götürdüm

20 gün geçti tamir edemedi teleservice ben de üsküdar hakem heyetine dilekçe verdim 2 aylık bir periyot takip etti bunu işlemler savunma yazıları vs.

bu gün heyetten lehime kararımı aldım ve okudum

müşterinin şikayeti: 20 gün olmasına rağmen telefon tamir edilemedi. ürünün yenisini ya da para iadesini talep ediyor.

satıcının savunması: müşteri arızalı telefonu doğrudan teleservice'e götürdüğü için Teknosa şubesi sorumlu değildir, yetkili teleservice'tir.

karar: ürünün yenisinin iadesine veya fatura bedelince para iadesi yapılmasına karar verilmiştir

anlayacağınız böyle birşey yaparlarsa sakın olaki iyi niyetli davranıp kanmayın. kardeşim ben senden alırım seni bilirim diyip bırakın. bugün gittiğimde de aynı muameleyi yaptılar yarın sizi merkezden arayıp telefonu nerden alacağınızı söyleyecekler dedi ben de lütfen oraya not düşün telefonu bu şubeden aldım o telefon da bu şubeden teslim alınacak dedim kadın sert çıktığımı görünce kabul etti. bunlara karşı yumuşak başlı olmayın dikkatli olun derim.
B
12 yıl
Ciddi İş Teklifi Aldım Fikirlerinizi Bekliyorum
selam arkadaşlar ben özel bir danışmanlık şirketinde uygulama ve eğitim mühendisi olarak çalışıyorum. şirket kalite kontrol makinaları satıyor.

ben uygulamacı olduğum için çok gezerim girmediğim fabrika yok gibidir. bugün yine eğitim için Federal Mogul izmit fabrikasındaydım OGP adından bir makinanın eğitimini veriyordum

Kalite müdürü geldi izliyor eğitimi muhabbet şöyle gelişti

(M)üdür: sen bu makinayı biliyorsun değil mi?
(en: evet
M: program yapmayı biliyormusun
B: Evet
M:nasıl öğrendin?(biraz karmaşık bir makina)
B: kendi başıma
M: az dışarı gelde konuşalım

çıktık dışarı maaşımı vs. sordu dedi bizle çalışırmısın aldığından fazla veririz ama izmite yerleşicen

dedim düşüniyim 10 dakika geçti bi telefon geldi insan kaynaklarından beni bekliyorlar. personel müdürüyle görüştüm fabrikanın amacından bahsetti müdür bey seni ısrarla fabrikada görmek istiyormuş düşün taşın dedi.. dedim düşüneyim de hav maç mani hacı? 4000 brüt aylık 30 saat standart da mesai olur deyince benim gözler açıldı..toplantıdan sonra kalite müdürü kabaca hesapladı aylık fix 800 lira mesai alırsın her ay eline 4000 rahat geçerki bu benim isteğimle oldu 7 8 yıldır çalışan mühendis bunu almıyor burda dedi.. baya da bi gazladı gel burda gelecek var seni tuttum vs vs..

teklif net ve açık ama benim durumlar karışık. eve çıkmak bir dert. ikincisi ise kız arkadaşım türkiyeye gelmek istiyor bi müddet ardından da sonbahar dönemi için almanyaya master başvurusu yapmayı beraber gitmeyi planlıyoruz. anlayacağın kafa hoşaf oldu muhtemelen kabul etmeyeceğim ama etmezsem de bidaha böyle fırsat geçer mi diye düşünüyorum. öte yandan 'ulan askerlik yok yaş 23 bu halde 4000se masterdan sonra nasıl olur kimbilir' diyorum hebele hübele karışık yani

hakem startı verdi yorumları alayım

not:cool story bro değildir
B
12 yıl
LIVERPOOL - MANU! ANFIELD\u0027DEYDİM!
geçen çarşamba ingiltere derbyshire'a iş için gitmiştim ctesi gününü boş bırakıp liverpool'a gittik müdürümle!

liverpool store'dan kuşandıktan sonra karaborsada bilet buluruz umuduyla taksiye atlarken arkadan birisi stada gidiyorsanız gelebilir miyim diye sordu aldık içeri..malta'dan maç için gelmiş adı patrick 2 arkadaşıyla gidicekmiş ama arkadaşları gelemiyormuş biletleri size 70den veririm 50 pound normali dedi..şansın dibine vurduk diyip kabul ettik ki stadın önünde 130 pounda satıyolardı..

anfield'in önündeki pub'da biraları içtikten sonra biletimizi aldık (aslında bilet değil kulüp kartı, kombine ile girip daha sonra iade ettik) ve içeri girdik

stad 40bin kişi ama boyle bir atmosfer olamaz! burda 52bin kişi ile fenerin maçlarını izlerken böyle heyecanlanmadım! resmen profesyonel holigan adamlar! oturdukları yerden kendilerini yormadan tezahürat yapıp destekte bulunuyolar! ve debelenmedikleri için de yorulmuyolar sürekli destek var..

herneyse maç başlar biz sağdan soldan öğrendiğimiz marşları okuruz liverpool'lu kankalarla derken ilk gol gelir stad yıkılır! çekik gözlü umutlarımızı yıkar! ( bu arada KOP tribününün tam karşı tarafındaki kale arkasının alt kısmı sadece ManU'lulara özeldi %10 seyirci hakkı değil komple tribün hakkı tanımışlar )

ümitler tükenirken 88'de Kuyt golu bi çıkar ve benim gözler dolar! golden sonra ben bir rekor kırıldığı düşüncesindeyim bu kadar şiddetli tezahüratı duymamıştım! KOP tribünü tiyatro misali katmansız düz çıkıyor ve hemen üstü de çatı. dolayısıyla ses daha gür çıkıyor ve adamın beynini döndürüyor! bu arada deli gibi bağırırken kendimi sağda solda tanımadğım adamlara sarılırken buldum son 3 dakikaya ise You will never walk alone melodisiyle ve aşağıdaki dilimden düşmeyen tezahüratla girmiştik

We only hate Mancs!!(ManU, kısaltma)
We only hate Maaanccss!!
We are not racist!
We only hate Mancs!!


inanmayanlar olacaktır illaki resimleri yarın kameradan yüklerim buraya:) bir de becerebilirsem telefonla çektiğim tezahüratı ekleyeceğim
B
12 yıl
Sırada İngiltere:)
Derbyshire'da bir satış toplantısına katılmak için yarın İngiltereye uçuyorum:) merak ettiğiniz şeyler varsa özellikle dikkat ederim:)
B
12 yıl
Türkiye\u0027de Rus Vatandaşına İş İmkanı
selam arkadaşlar

ciddi bir konu üzerine fikirlerinizi almak istiyorum

kız arkadaşım rus ve şu an kendi ülkesinde yaşıyor. almanyaya master için gitmeyi planlıyoruz ciddi ciddi. 1 ay öncesine kadar çalışıyordu ancak işten ayrıldı şu an boşta ve iş arıyor ancak kendi şehrini pek sevmiyor (ekaterinburg) istanbula ise aşık. 6 7 aylığına çalışabileceği bir iş arıyoruz (işverenin kısa dönem çalışacağını bilmesi şart değil:P ) abimin çok sağlam bir armatör müşterisi var ona sormuş ondan yanıt bekliyoruz sağa sola da haber verdik ama çok geç olmadan bir iş buliyim ona diyorum. turistik gezilerde şu anlatan kişiler oluyor o onlar da var aklımızda maksat burada benimle olsun ve aynı zamanda sıkılmasın diye para kazanacağı bir işe yerleşsin. iyi derecede ingilizcesi var ve ana dili gibi rusça konuşuyor

benim aklıma gelmeyip de sizin aklınıza gelen bir branş var mı arkadaşlar?

ciddi konuya seviyesiz yorumlar gelmez işallah
B
12 yıl
GYRO HELİKOPTER SATAN YERLER
merhaba arkadaşlar

bende gyro s006g model helikopter var kullanmayı öğrenirken şu tepesindeki denge çubuğuna(bilmiyorum adı ne:) )bağlı ufak bir parçayı kırdım..yedek parçasını bulmam gerekiyor gyro helikopter satan istanbulda bildiğiniz bir hobi mağazası var mı?
B
12 yıl
RUSYA\u0027YA PARA TRANSFERİ?
Yurtdışına 100 lirayı geçmeyecek bi para transfer etsek bunun kesintisi ne olur?
B
12 yıl
GYRO SYSTEM Teknik Servisi
arkadaşlar elimde Gyro System S006G var ancak kumandası arızalı çünkü açtığımda ışığı yanmıyor ve heli ile haberleşmiyor yarın devresine ekipmanlarımla birlikte bakacağım ama her ihtimale karşı teknik servisi aklımda bulundurmak istiyorum..

bunun belli bir servisi var mıdır bozulursa nereye götürülür ücretli ücretsiz?

not: yurtdışından aldığım bir hediye olduğu için garanti belgesi vs yok
B
12 yıl
İngiltere Hakkında Bilgisi Olan?
26 27 ocakta iş amaçlı ingiltereye gideceğim ancak gideceğim yer ile ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum. Derby şehrine gidiyorum internetten gördüğüm kadarıyla görmek istediğim iki şehir olan Liverpool ve Londraya bi hayli uzak. bu civar ile ilgili bilgisi olan varsa bildiklerini anlatabilirler mi?
B
12 yıl
Cumartesi Gecesi Metal ile Şenlensin \\m/
ilk paylaşım benden! metal damarı azanlara gelsin

Videoyu izlemek için tıklayınızf]
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.