E

Yüzbaşı
07 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
128 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 ay
Siyah ekran
Merhaba arkadaşlar,

Sistem açılıyor normal kullanımda veya oyun oynarken random olarak siyah ekrana düşüyor sonra ekran kartı fanları turbo olarak çalışmaya başlıyor. Ekranda no display yazıyor ama sistem açık düğmeden kapatmadığım sürece de kapanmıyor sizce bunun sebebi ne olabilir ?

Yaptıklarım: Ekran kartı driver sildim tekrar yükledim bios update yaptım. Furmark ve aida 64 programları ile hem ekran kartını hem cpu ram test yaptım her hangi bir sorunla karşılaşmadım.

Teşekkürler.
E
geçen yıl
Mavi ekran sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Mavi ekran hatası alıyorum; İlk başta Pubg oynarken arada sırada veriyordu sonra düzeliyordu veya ram soketlerinin yerlerini değiştiriyordum yine düzeliyordu son zamanlarda csgo oynarken vermeye başladı ve şuan knight online char seçim ekranın ve ya pazarda gezerken veriyor. Benim çözmek için denediklerim, ram yerlerini değiştirdim işlemci ve ekran kartı termallerini yeniledim, temiz bir format ve kurulum yaptım. Furmark testti ,memtest ve aida64 test programlarında tam performanslı olarak test ettim ama her hangi bir sonuç bulamadım, bu test programlarında her hangi bir mavi ekran sorunu ile karşılaşmadım hata kodunu ekliyorum.


İşlemci intel 6700.
Ekran kartı asus gtx1080
8x8 16 gb ram
Anakart gigabyte z170









< Resime gitmek için tıklayın >
E
4 yıl
ping sorunu ve lag sorunu
Merhaba arkadaşlar İstanbul Güngörende oturuyorum 2 ay önce alt yapısı çalışması yapıldı ve ping değerlerim tavan yaptı. Bunun için Müşteri hizmetleri ile görüşüyorum, Şikayetvar a yazdım ama her hangi bir çözüm alamadım acaba modem'den kaynaklı bir sorun olabilir mi ? Bina alt yapısında her hangi bir sorun yok Sabah 6 ve akşam üzeri 6 arasında ping değerim 9-11 arası ama akşam 7'den sonra 50-80 arasında geziyor. Bu sorun için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi.

İyi günler.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
E
7 yıl
silinebilir
Silinebilir
E
8 yıl
silinebilir
satılmıştir silinebilir
E
8 yıl
Sparkles demo gönderme hk
Selam arkadaşlar;

Sparkles'e demo göndermek istiyorum nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı ?

İyi akşamlar.
E
8 yıl
ALINIK-AK-47 | Akuamarin İntikam VE M4A1-S Hyper Beast
Selam arkadaşlar Akuamarin İntikam az aşınmış veya görevde kulanılmış M4A1-S Hyper Beast az aşınmış veya görevde kulanılmış olarak alınıcak Finansbank üzerinden nakit olarak alınıcak.


İyi günler.
E
8 yıl
konu silinsin
Konu silinsin
E
9 yıl
Satılık:AWP Hyper Beast
AWP Hyper Beast az aşınmış ödeme olarak iş bankası kulanıyorum.
Fiyat :240 tl
Steam link:http://steamcommunity.com/id/alibayrm/inventory/
Trade olarak Kancalı Bıçak Doppler az aşınmış.
E
9 yıl
Satılık:AWP Hyper Beast
Silinsin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.