M

Er
22 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Seçmen ve seçim kampanyaları araştırması (Konu için yönetimden izin alındı)
Herkese merhaba. Akademik bir çalışmanın pilot uygulamasını yapabilmemiz için acil yardımlarınıza ihtiyacımız var. Şimdiye kadar bize gelen tüm anketleri cevaplayan birisi olarak bir gün sizinde yardıma ihtiyacınız olacağını hatırlatmak isterim. Sadece 10 dakikanızı ayırıp sorulara samimi bir şekilde cevap verirseniz müteşekkir oluruz. Sorular google formlarda oluşturulmuştur ve kesinlikle sıkıcı değildir. Cevaplayan arkadaşların konuya cevap yazması bu sayfadan ne kadar dönüt aldığımızı anlaşılır kılacaktır. Şimdiden herkese çok teşekkür ederiz.
Çalışmanın linki :https://goo.gl/forms/xAVIUmaZazqwnHHU2

Not: konu için yönetimden izin alındı.< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi
Arkadaşlar Gold Bilgisayarda 1-3 Haziran tarihleri arasında %25 indirim varmış tesadüfen bugün gördüm ve bir adet Edifier S530db 145 Watt Rms ses sistemi aldım şuanki fiyatı 222.67 TL üstelik kargo ücretsiz. Vatan'da 501 TL hızlıal.com'da 514.11 TL fiyat gerçekten çok cazip işte linkihttp://www.gold.com.tr/U110126/Edifier-S530db-145-Watt-Rms-2-1-Siyah
iyi forumlar...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.