V

Yarbay
22 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
143 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
9 yıl
Windows 8.1 Güç Planları Yok
Arkadaşlar merhaba samsung np350 laptopta bu sorunu yaşıyorum. Güç Tasarrufu, yüksek performans vs. gibi seçenekler bi gitti birdaha gelmiyor. Format attım geri geldi bi kaç yeniden başlatmaya tekrar kayboldu

Donanımsal bir arıza olacağını zannetmiyorum böyle birşeyin ama neden böyle oluyor acaba?
V
9 yıl
|
Derdimi çok iyi biliyorum da, hiç iyi anlatamıyorum. Kendi kendimeyken çok güzel anlatıyorum da oturup biriyle konuşayım dediğimde olmuyor. Aklımdakinin onda biri, içimdekinin yüzde biri anca dile geliyor. Gerisi içimde kalıyor. Kendinden de sıkılıyor insan bir süre sonra. İyi anlaşmak yetmiyor bazen.
V
10 yıl
LENOVO\u0027da bios acil
Arkadaşlar merhaba freedos lenovo geldi sistem kurmak için biosa girdim uefi açılacaktı açtık restart ettim dahada biosa giremiyorum. DOS ekranından başka bir seçenek yok makinada acil yardım
V
10 yıl
1100 Liraya tavsiye
Arkadaşlar merhaba, kardeşler için yaklaşık 1100 liraya laptop arıyorum. Piyasadan baya uzak kaldım, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
V
10 yıl
Laptop açılışında BIOS\u0027u bile görememek
Arkadaşlar merhaba, 4 yıldır aynı laptobu sorunsuz kullanıyordum. İki hafta önce kızgınlıkla ekranı yumrukladım, neyse parası neyse aldım değiştirdim kendim bu arada makinanın içinide temizledim montajı yaptım. Ancak bundan sonra sıkıntılar başgörterdi. Bilgisayar açılırken power tuşuna basıyorum ama power ledi yanıyor makina BIOS'a bile giremiyor kendini açamıyor, bi kaçkere böyle yaptıktan sonra aç kapa ile sonunda BIOS'u görüyor ve sorunsuz bir şekilde boot ediyor. Sadece açılışta görülen bu sıkıntıyı birtürlü çözebilmiş değilim.
V
10 yıl
Gribim
Arkadaşlar, öğrenciyim tek başıma kalıyorum 5 gündür gribim düşük bütçeyle nasıl geçirebilirim ?
V
10 yıl
Atheros wifi kopması ve ağ hataları
Merhaba arkadaşlar, Samsung R620 ve Samsung NP350 olmak üzere iki tane laptop var elimde. R620'nin Atheros AR5007EG, NP350'nin Atheros AR9485WB-EG kablosuz alıcıları mevcut. Kullanım sırasında durup dururken bağlantı kopuyor ağ yok diyip kapanıyor görüpte bağlanmamak değil, hiç ağ yok diyor ve bilgisayarı kapatıp açmadan düzelmiyor. Başlatırkende bazen devreye girmiyor. Denemediğim driver kalmadı neredeyse. R620'de W7, NP350'de W8 kurulu.

Şu soruna bi çözüm bulamadım ikisinde olması ayrı bi çelişki.
V
12 yıl
Canım özel bir hitap seklimidir sizce?
Yoksa herkese denilebilirmi bir özelliği olmadan?
V
12 yıl
İlk hatıra param. [SS]
V
12 yıl
YouTube
2,5 Yıl önce açtığım youtube kanalımdaki videolar bugün itibariyle toplamda 1.000.000 kere izlendi. İşin inginç tarafı geçen 2yıl 3ay içerisinde 600.000 kere izlenen videoların son 30günde 400.000 defa izlenmesi oldu. Birisi çok tıklanan bir yerde paylaştı herhalde.

Ayrıca şu salak video kalan 54 videonun toplamından daha fazla izlenmiş durumda:
Videoyu izlemek için tıklayınız





2.000.000 olunca uplarım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.