S

Teğmen
29 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
143 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 ay
Tüketici Kredisi Hayat Sigortası İptali Nasıl Yapılır ? - YARDIM
Merhaba, bu kredi yanında zorla kitledikleri hayat sigortasını nasıl iptal edebilirim. Şubeye gittim o zorunlu onu kullanmanız gerek diyor. Kullanmak için sakat kalıp ölmem falan gerekiyor veya isteğim dışında işsiz kalmak. Kullanmadan prim tutarını iade almak istiyorum. Teşekkürler.
S
3 yıl
Adidas Stan Smith HB 419₺ 36-46 Numaraları Var
https://www.hepsiburada.com/adidas-stan-smith-m20324-gunluk-spor-ayakkabi-p-SPORBASM232446?magaza=sedaumutspor

Geçen hafta almıştım 499₺ den.300₺ ye 50₺ indirim ile beraber şu anda 419₺ ye geliyor. Rakam uygun , 1 aydır araştırıyorum en düşük halinde. 36-46 arası mevcut. (mağazayı tanımıyorum sattığı ürünler orcinal internette aratabilirsiniz firmayı)
S
4 yıl
Xprime mı Xdrive mı? Oyuncu koltuğu olarak hangisi? 10₺ ödüllü soru
S
4 yıl
İncehesap iade hakkında? Edit:iade yapıldı
Kısaca özet geceyim arkadaşlar. 2019 Aralık ayında hazır sistem pc aldım. Daha sonra ekran kartı arızalandı sorun yaşadım vs. Servise gönderdim, oldu dediler tekrar geldi. Kısa süre içinde tekrar arızalandı ve ellerinde aynı kart olmadığı için bir üst model gönderdiler. Bu yeni kartta arızalandı onuda gönderdim. Stok olmadığı için iade yapalım veya yeni kart alın farkı ödeyebilirsiniz dediler. İlk giden kart Asus Tuf 5700xt idi yerine gelen Asus Rog Strix 5700 xt. Bana iade rakamı olarak faturada yazan tutarı mı vericekler yoksa şu an ki güncel rakamlar üzerinden mi olucak? Benlik bir durum olmadığı için değer kaybı yaşamış oluyorum prosedürleri bilmiyorum ama güncel rakam üzerinden olması gerekmez mi iade ücreti? Yetkili incehesap abisi ya da bilgilsi olan birileri yardımcı olabilir mi acaba. Konu yerinin burası olmadığı kanaatinde olan varsada söylediği yere tekrar acabilirim konuyu.

Edit: Fatura tutarı üzerinden değil daha sonra değişimden gelen üst model kartın ücreti üzerinden iade yaptılar.
S
4 yıl
Maske önerisi yapar mısınız?
Bazı maskelerin burun kısımları bir süre sonra tüylenmeye başlıyor. Şu an kullandığım maskeyi de komşumuz vermişti ama hangi firmaya ait olduğunu bilmiyormuş. Burun kısmı telli ve tüylenme yapmıyan maske önerisi yapabilir misiniz rica etsem? (alerjik astımım var ve o tüylenme burun akıntısına, hapşurmaya sebebiyet veriyor)
S
4 yıl
S3 classic retail mode nasıl kaldırabilirim?
Letgodan aldım saati ucuz etin yahnisi olmuyomuş saat demo. Samsung Retail mode var içerisinde. Retail mode içinden factory reset yaptım fakat kaldıramam. Samsung teknil serviste biz ilgilenmiyoruz dedi. Bu saate root gibi bişey yapabilir miyim mümkün mü acaba?
S
4 yıl
Araç alım ve satımda kaç hakkım var?
İlk motorumu Aralık 2019 da aldım. Daha sonra 2020 yılı içerisinde sattım, 2. motoru aldım tekrar sattım, 3. motoru aldım ve onuda geçen hafta sattım. Önümüzde ki hafta 4. motoru almayı düşünüyorum. Al-satcı değilim sadece farklı farklı araçları denemek için keyfine alıp satıyorum. Ne kâr ne zarar ediyorum. Sorum şu ; 4.motoru aldığım zaman herhangi bir vergi ödemem gerekir mi extradan, devlet benim bunu ticari amaçla yaptığımı mı düşünür? İnternette 3 hakkım olduğu yazıyor ama ilk araçtan itibaren mi 3 yoksa sene başından sene başına mı 3 detaylı bulamadım. Bilirkişilerden yardım rica ediyorum.
S
4 yıl
Şahsi araç ile şehirler arası yolculuk mümkün mü ?
Arkadaşlar soru başlıkta. Antalya'dan İzmir'e kardeşmi almaya gidicem araba ile.Otobüs yolculuklarının iptali ile ilgili detaylı açıklama var ama şehirlere giriş çıkışlarda yasak özel araçta yasak vs gibi şey göremedim.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ona göre hareket edeyim.
S
4 yıl
Corona virüsü sizce ülkemizde var mı mı mı mı?
Umarım yoktur ama ben ülkede olduğunu ve bunu gizlediklerini düşünüyorum. Ülkeye olan güvenim sıfır durumda çünkü. Sağlık bakanın cnn de açıklaması var. Şu an için virüs yok diyor ama konuşmaları her an olabilir der gibi. Hazırlıklı olun demeye getiriyor. Eğer bu virüs ülkemizde de görülürse umarım İran gibi elinizi kalbinize koyup dua okuyun demezlerde gerçekten tedbirler önlemler alınır.
S
4 yıl
Gamepower horizon kasa hk yardım
İyi günler arkadaşlar, gamepower horizon rgb kasaya, corsair h115i platinum soğutucuyu takabilir miyim acaba?
Kasada 140mm*2 adet olarak fan yuvası var ama opsiyonel görünüyor bana sıkıntı yapar mı bu soğutucu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.