A

Yüzbaşı
30 Eylül 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
GM 5 plus yardım...
Arkadaşlar General mobile 5 plus telefon için kendi şarj cihazı türkiyede kalmış bende teli arkadaştan aldım suudi arabistandayım..samsung şarj aleti olmadı soketi farklı bunun..lütfen bilen varsa yazabilirmi..başka hangi modelin şarjı uyar bu cihaza..
A
10 yıl
Samsung s3 mü lg optimus G mi...?
Sa arkadaşlar suudi arabistanda kızım için telefon alacağım ama samsung s3 ister durur o ama burda lg optimus G (32 gb,2 gb ram,13 mp,1.5 dört çekirdek,4.7",vs vs ) işte..hangisinden alayım daha kalitelidir..? İkisinede ime atılıyormu....?
A
11 yıl
İos 7 den ios 6 ya dönüş için yardım
Sa arkadaşlar bugun meraktan iphone 4 e ios 7yükledim ama hiç sevmedim teli cok kasıyor ne yapabilirim geriyr nasıl dönülür ios 6 ya...lütfen çözümü anlatabilrmisiz...
A
12 yıl
İphone yardim acil..lutfen
Sa arkadaslar yigenime
Almanyada yasiyor kendisi biri iphone 4 satmis ve kisa bir sure sonra sebeke gitmis yani tel kapatilmis.tel calinti cikmis yani.simdi satan adami bulamiyor.ne yapabiliriz.bana yollasa bizim burda calisir mi pasaporta kayit etsek sorun cikarmi bize acaba.yoksa tum dunyada artik calismazmi alet.
A
14 yıl
UÇAK BİLETİN %20 İNDİRİMLİ ALIN
ARKADAŞLAR 7-14 EKİM ARASI PUANLAR İLE BİLET ALMAM GEREKİYOR...YAKLAŞIK 1000 TL CİVARI BİR BİLET ALABİLİYORUM... GİDECEĞİNİZ YERİ SİZ SEÇİN %20 AZ ÖDEYİN...YURT DIŞI OLURSA DAHA MANTIKLI..ÇÜNKÜ ONUN FİYATI YÜKSEK.TEK BİLET ALIRIM BİTER...

AHMET AÇIK:K.ÇEKMECEDE ÖĞRETMENİM:0544 4123456 PM ATINIZ BENDE FİYAT ALAYIM..UÇUŞUNUZ TABİKİ EKİM VE SONRASI OLMALI...
A
16 yıl
lütfen sony t7 için yardım
slm beyler ya bu sony t7 olarak ikinci makinem ama artık bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....gecen veya gölgede cektigim resimlerin tümünde deniz anaları var.....valla billa aynı deniz anası gibi noktalar çıkıyor resmin her yerinde ve resimler igren cıkıyor.ne yapmam lazım.
A
16 yıl
2001 passat tdi
slm arkadaşlar ben silivride ögretmenim...gecen yıl aldıgım gumuş 2001 passat tdi comfortline aracım var..ben aşırı derecede titiz bir adamım.tık gelsin giriyorum servise arabayı ilk el aldım 120 binde indi.mersinden aldım arakdasımdan.şimdi oldu 145 bin.ancak her 10 binde bir servise girdim tum bakımları yapıldı.araca 750 ytl ye alpine mp3 chancer,750 ytl eko66,600 ytl ye xenon far.park sensörü,yazın daha kışlık(pirelli) ve yazlık(michlen)2 takım 1450 ytl ye lastik aldım.yenı debraj balatası,dreksiyon kutusu ve ön takımını yaptırdım onada 1500 ytl verdim....:(sonuç olarak benım silivriden inş bir ev işi var oraya girmek istiyorum.bu arabayı kaça satarım...ha araç orjinal sadece sol arka camurlukta motorsiklet surtmustu orası yuzeysel boyanmış...arac su anda sehir içinde 170 sehirler arasında 140 yakıyor.
A
17 yıl
T-MOBİLE MDA İÇİN YARDIM LÜTFEN
SLM ÜSTADLAR...ELİMDE ARKADAŞIN YOLLLADIGI VE ÇÖZEMEDİGİ T-MOBİLE NİN MDA DİYE BİR ZIKKIM PDA SI VAR ALET İNGİLİZCE BUNU İLLA TÜRKÇELEŞTİR DİYO AMA BENDE BİLMİYORUM..NASIL OLUR YARDIM LÜTFEN..
A
17 yıl
8800 yardım..
yurtdışından gelen 8800 için içi ile dışının ımeı nosu tutmuyor..ve şu anda kapalı cihaz..bunun için ne yapılır.pasaporta kaydedilirmi çalısır mı..?ve böyle bi cihaz en fazla kaç yt eder..?lütfen yardım.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
A
19 yıl
99 model golf tdi
slm arkadaşlar.. arabamı satıyorum..99 model,golf tdi comfortline,caz mavisi,boya yok,sıfır goodyear hidragrip lastikler,çelik jant,kenwood cd mp3,hız sabitleyici,düz vites,vs.vs.vs...tüm ama tüm bakımları yapıldı.138.000 de....satlık veya 2001 passat tdi ile takas olabilir.. (28.500 ytl).konyada öğretmenim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.