A

Yüzbaşı
13 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
170 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Gittigidiyor %10 indirim kodu Yüklemiş
Merhabalar Gittigidiyor hesabıma %10 indirim kodu yüklemiş. Sizin hesabınızada gelmiş olabilir.

10 % 100 - 3000 TL arası bir alışverişinizde geçerlidir. 12.02.2015 - 13.02.2015
A
12 yıl
Kamera Yardım Lütfen
Arkadaşlar HD Kamera alacağım. Ancak özellikler hakkında pek bir bilgim yok. Çok Pahalı modelleride düşünmüyorum. Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan aşağıdaki linklerdeki cihazlardan tavsiyede bulunmasını rica edeceğim.


http://www.hizlial.com/foto-kamera/video-kameralar/canon-legria-hf-r206-full-hd-video-kamera_03.023.1207.0057.htm

http://www.vatanbilgisayar.com/video-kamera/samsung-hmx-h300bp-hmx-h300bp-video-kamera/productdetails.aspx?I_ID=55925

http://www.hizlial.com/foto-kamera/video-kameralar/sony-hdr-cx190e-full-hd-flash-bellekli-video-kamera-sony-canta-hediye-_03.023.4140.0122.htm


Not : Samsung modeli için ayrı bir yorum yapabilir misiniz?
A
15 yıl
Panasonic - Tekofaks ortaklığı bitti !
Japon Panasonic, Türkiye ofisini açtı. Mümessili Tekofaks’la ortaklık ilişkisi son buldu. Tekofaks’ın patronu Ayhan Bermek, “28 yıldır yürüttüğüm işlerin devamını bekliyorum” dedi

Türkiye pazarında bugüne kadar “Tekofaks Panasonic” olarak faaliyet gösteren Japon elektronik devi Panasonic, haziran ayının sonunda İstanbul’da kendi ofisini kurdu. Bundan böyle Türkiye’deki tüm operasyonlar yeni kurulan şirket üzerinden yürütülecek.
Yaşanan bu gelişme, Türkiye pazarında 28 yıldan bu yana işadamı Ayhan Bermek’in kontrolündeki Tekofaks’la birlikte hareket eden Panasonic için bölgede yeni bir dönemin başlangıcı olacak. 1 milyon lira sermayeyle “Panasonic Avrupa” tarafından kurulan firmanın merkezi BJK Plaza’da yer alıyor.

Ayhan Bermek’le el sıkışıldı
“Doğru, yeni bir dönem başlıyor” sözleriyle Tekofaks Panasonic’te ayrılık yaşandığı bilgisini onaylayan Ayhan Bermek, mevcut düzenin 1 Ocak 2010 tarihine kadar korunacağını ardından da Panasonic ve kendileri için yeni iş düzeninin hayata geçirileceğini belirtti. Bermek, Panasonic ile bağların kopmayacağını, Tekofaks’ın da içinde bulunacağı iş ortaklığı yapısının uygulanacağını anlattı.
Türkiye ofisinin kurulmasının kendileri için olumsuz bir durum yaratmayacağını hatta mutlu bir şekilde el sıkışarak yeni döneme geçtiklerini hatırlatan Bermek, şirketin yeni bir ofis açmasının, ‘bölgede yatırım fırsatlarını değerlendirme’ yönüyle de izlenmesi gerektiğini söyledi.

Ayrılık görüşmeleri Kasım 2008’de başladı
Avrupa bölgesinde Türkiye ve Rusya’nın pazar olarak önemli bir yere geldiğini ileten Ayhan Bermek, Kasım 2008’den bu yana Panasonic tarafıyla yeni dönemle ilgili görüştüklerini, mayıs ayının ikinci haftasında da konuyla ilgili son noktanın atıldığını ifade etti.
“Japonları Türkiye’ye getirmek için çok çaba harcıyordum” diyen Bermek, üzerinde bugüne kadar çok risk taşıdığını, yeni dönemle birlikte bu yükün de kendisinden alındığını iletti.
‘Yeni dönemde Tekofaks’ın yeri ne olacak?’ sorusu yöneltildiğinde Bermek’in yanıtı şöyle oldu: “Kesinlikle birlikte hareket edeceğiz. 28 yıldır yürüttüğüm işlerin yine devam edeceği bir model olacak. Mutlu bir yeni dönem olacağını söyleyebilirim.”

28 yıllık ortaklık bitti
1981 yılında Panasonic markalı faks makinesini Türkiye’ye getireren Tekofaks, şirketle yaptığı işbirliğiyle dizüstü bilgisayar-sistem ürünleri, ofis otomasyonu, ses-görüntü sistemleriyle pazarda öne çıkan Japon Panasonic’in Türkiye’deki mümessili oldu.

Kaynak : Milliyet
A
16 yıl
Dört çekirdekli işlemciler için Nvida Ekran Kartı Driveri
Arkadaşlar öncelikle Dört çekirdekli işlemcilerin Ekran Kartı Driveri ayrımıdır. Nvidia ekran kartları için aşağıdaki linkte gibi bir driver buldum. Bunu kurunca acaba daha fazlamı performans alırız. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizleri bilgilendirirse çok seviniriz.

http://www.driver-soft.com/download/drivers/graphics/NVIDIA_Quadro_fw169.47_whql_xp32.zip
http://file.mydrivers.com/display/NVIDIA_Quadro_fw169.47_whql_xp32.zip

Benim Ekran kartım 8600 Gt üzerine sorunsuzca kuruldu.En son versiyon Nvidia Quadro 175.51 olsa gerek.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.