A

Onbaşı
15 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
ALIEXPRESS İADE
Merhaba öncelikle başlık açtığım yer hatalıysa kusura bakmayın bir türlü bulamadım.
Aliexpresten bir ürün siperiş verdim 1 haftadır satıcı ürünü kargolamıyınca bende işlemi iptal ettim satıcıda kabul etti bu raddeden sonra aliexpres 3-20 gün içersinde iade yapması gerekirken 25 dün oldu ve hala ortada bir iade yok.
Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Şu anda Outlook.com hizmetine bağlanamıyoruz. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
merhaba öncelikle doğru yere topic açmadıysam kusura bakmayın. aradım ama bulamadım. yaklaşık 2 aydır aynı sorunla karışı karışıyayım yeri geliyor çok önemli bir mail geliyor okumam gerekiyor ama 20-30 defa tekrar denememe ragmen gelen maili okuyamıyorum okusamda cevap yazıcak oluyorum ve yine aynı hata ile karşılaşıyorum ''Şu anda Outlook.com hizmetine bağlanamıyoruz. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.'' gerçekten çok sinir bozucu adamı resmen afedersiniz kabuz ediyor koskoca microsoft 10 yıldır tıkır tıkrı işleyen e mail alıp verme olayı 2 aydır illah ettirdi. Gmaile de geçemiyorum yazıştıgım kişiyle önemli mail kayıtlarımız var.

googleda araştırdım Junkware Removal Tool programı indiridim çalıştırıyorum taratıyoum 2 defadır nafile . defalarca hesabıma girip çıkmayı deniyorum hatta 2 defa şifremi değiştirdim nafile her mail okumam gerektiginde 20-30 dakka outlookla ceballeşmelte gına geldi yardımcı olabilecek varsa minnettar olurum.

saygılarımla
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
istenmeyen reklam bannerlarını (ads video player) pc den Kaldırma
Arkadaşlar birkaç aydır bu dertten muzdaribim eminim bu sorunu yaşıyan başkalarıda vardır.ben araştırdım ama net bir çözümüne rastlıyamadım .

firefox tarayıcısını kullanıyorum gerçi diger tarayıcılarda var bir isteye üye girişi yaparkan yada açarken olur olmaz bir sürü banner tarzı reklamlar çıkıp sinir bozucu bir şekilde rahatsız ediyor ''ads video player -ad option'' ismiyle gelen bu reklam içerikli bannerlardan kurtulmanın yolu nedir acaba tam olarak ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.