M

Binbaşı
02 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
40000-45000 arası dizel otomatik araç tavsiyesi.
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım için araç bakıyoruz. Aradığımız kriterleri aşağıya sıralıyorum. Özellikle otomatik vites konusunda tavsiye istiyorum sizden. Hangi marka otomatikte ne kadar iyi pek bilmiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

-45000 TL'yi geçmeyecek

-Otomatik vites olacak

-Dizel olacak

-HB olacak

- KM'si düşük olacak.
M
11 yıl
Aşırı gaz yeme sorunu?
Merhaba arkadaşlar. 2006 model 1.4 Polo aracımız var. 2 gündür araçta aşırı gaz yeme sorunu var. Bazı zamanlarda devir 3000e yaklaştığında gazı çok fazla alıyor ve devir 4000-5000 arasına doğru yükseliyor birdenbire. Araçta LPG var. Benzinle denemek aklıma gelmemişti. O yüzden benzin de aynı sorunla karşılaşırmıyım bilmiyorum. Neden kaynaklanabilir acaba? Bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını bekliyorum.
M
11 yıl
Windows Server 2012 İçin Kitap Önerisi
Merhaba arkadaşlar. Windows Server 2012 işletim sistemini öğrenmek istiyorum. Daha önceki Server sürümlerini hiç bilmiyorum. Bu yaz'ı buna ayırmak istiyorum. Önerebileceğiniz kitap olursa sevinirim. Exchange Server, Active Directory ile ilgili önerisi olanlar da paylaşabilir. Teşekkürler şimdiden.
M
11 yıl
Kalp Ameliyatı Olacak Hasta İçin 0 Rh(+) Kan Gerekiyor
İyi geceler arkadaşlar. Yarın sabah bir arkadaşımın babası Siyami Ersek Hastanesinde kalp ameliyatı olacak. 0 Rh(+) grubu taze kan lazım. 9 dan önce hastanede olunması gerekiyor. Duruma göre 1-2 saat beklenmesi gerekebilir ameliyat sırasında gerektiği için. Vakti olan arkadaşlar vereceğim numarayı ararlarsa akşamdan çok yardımcı olmuş olurlar.

İrtibat: 0542 257 62 81
M
11 yıl
AÖF işletme mi yoksa İşletme master\u0027ı mı?
Merhaba arkadaşlar. Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim. İşletme yüksek lisansı istiyorum. Ama mezun olduğum üniversite dışında bir üniversitede yüksek lisans yapmak zor. Aynı zamanda çalışırken yüksek lisans yapmak istiyorum. Bu şekilde bayağı zor görünüyor.

Bunun yerine AÖF'den işletme okusam master'ın yerini tutar mı? Bu konuda hiç bi fikrim yok. Çalışırken okumak daha kolay olacak. Ama ne yapsam bilmiyorum.

AÖF işletme, master'ın yerini tutar mı? Özel sektörde avantaj sağlar mı? Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
M
12 yıl
ACİL! LPG Ruhsata İşletme ve Trafik Tescil
Merhaba arkadaşlar. LPG taktırdık aracımıza ruhsata işleteceğiz fakat 1-2 şey takıldı kafama. İlla bulunduğumuz ilçenin emniyet müdürlüğüne mi gitmemiz gerekiyor yoksa başka ilçe emniyet müdürlüğü de olur mu?

Bir de muayeneden sonra kaç gün içinde işletilmesi gerekiyor ruhsata. Yanlış hatırlamıyorsam bize 7 gün demişlerdi 7 iş günü mü yoksa 7 gün mü?

Yarın son gün eğer 7 gün ise. Randevuu almak gerekiyormuş ilçe emniyet müdürlüklerinden ve yarına benim bulunduğum ilçede randevular alınmış. Başka ilçeden alacağım eğer sorun olmazsa.
M
12 yıl
20000 TL\u0027ye Bayan İçin Otomatik Vites A veya B Segmenti ?
Merhaba arkadaşlar. Bir bayan yakınım araç alacak. Kendisi pek anlamıyor araçlardan. Aradığımız genel özellikler maksimum 1200 CC motor büyüklüğünde ve otomatik vites olması. A veya B segmenti düşünüyor kendisi. Yılda en fazla 10000-12000 KM yol yapar.

Önerebileceğiniz araçlar nelerdir arkadaşlar? Sorunsuzluk, ekonomi yönünden değerlendirirseniz sevinirim.
M
12 yıl
Kek yaptım beyler.. Buyrun..
Kakaolu kek yaptım. Çayınızı doldurup yumulun beyler..

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
DH Konudışı Yönetici Alımı
Belki izlemeyeniniz vardır. Güzel çalışma olmuş
Videoyu izlemek için tıklayınız

Bu da musakka'nın isyanı
Videoyu izlemek için tıklayınız
M
12 yıl
Lamar Odom Beşiktaş Milangaz\u0027da
Beşiktaş Milangaz, bir NBA yıldızını daha kadrosuna ekledi. Siyah beyazlılar, NBA'de lokavt bitene kadar Los Angeles Lakers'ın tecrübeli isimlerinden Lamar Odom'u renklerine bağladı.

Beşiktaş Milangaz, bir NBA yıldızını daha kadrosuna kattı.

Siyah beyazlılar, NBA'de lokavt bitene kadar Los Angeles Lakers'ın tecrübeli yıldızı Lamar Odom'u renklerine bağladı.

Milli basketbolcu Semih Erden'in elinin kırılmasının ardından, pota altına oyuncu takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş Milangaz, en son New Jersey Nets forması giyen Brook Lopez'e teklif götürmüştü. Ancak yıldız oyuncudan olumsuz yanıt alan siyah beyazlılar, Los Angeles Lakers'ın tecrübeli yıldızı Odom'u kadrosuna ekledi.

Kaynak: Ntvspor.net
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.