U

Binbaşı
28 Mart 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
77 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
11 yıl
Yurtdisindan Amfi,Dac,Turntable getiriyorum.
Arkadaslar yurtdisinda ogrenci olarak okumaktayim , gelirken elim bos gelmeyeyim diyorum o yuzden amfi,dac,turntable,kablo getirmeye karar verdim.Kendim kar etmek icin degil sadece harcligim ciksin diye yapiyorum.


www.hifipasaulis.lt

www.lyra.lt

www.hificentras.lt



Bu sitelerdeki para birimi Litas ve 1 Litas = 0.6912 TL. Mesela 400 Litaslik bir urun alirsaniz 400*0.6912= 276 TL para odemis oluyorsunuz.

Bu siteden istediginiz urunu uzerine sadece 40 euro farkla getirecegim.Urunlerin hepsi 2 sene garantili ve kacak gocek spot degil orjinal distributorunden.

Turkiyeye ay sonu yada Mart basi gelecegim.

Herhangi bir sorunuz olursa beni skype a ekleyebilirsiniz.skype adresim v.tokmak
U
11 yıl
Ingilizce Tez Yazicak birini ariyorum
Ingilizce tez yazabilecek, ingilizce bolum bitirmis, prestijli bir universiteden mezun olmus , business management bolumu icin lisans tezi yazicak birini ariyorum.

Konu

Relations between Lithuania and Turkey : Marketing Aspects.


Ozel mesajdan ulasirsaniz sevinirim.
U
12 yıl
Halamın kızıyla sözlüyüz ama teyzemin kızına aşığım.ÇARESİZİM..
Beyler napıcam çok dertliyim teyzemin kızıda boş değil bana... ama aileler arası huzursuzluk çıkmasından çok korkuyorum.sonuçta birbirimizin yüzüne bakıyoruz.bide yarın öbür gün teyzemin kızıyla evlensem düğündeki hali düşünmek bile istemiyorum...Yardım beyler
U
13 yıl
Hi-Fi vs Boston Acoustics XS 5.1
Ben yakın zamanda ses sistemi alacağım.ancak 5.1 (boston accoustics 5.1 xs) mi yoksa 3.1(monitor audio bx2+q accoustics 2000c center ve wharfedale diamond sw150 subwoofer) mi yapsam karar veremedim.


her iki sistemide yamaha rx467 5.1 receiver ile beslemeyi düşünüyorum.

boston accoustics 5.1 xs 289 sterlin

monitor audio bx2- 225 sterlin
q acoustics 2000c center- 90 sterlin
wharfedale sw 150 subwoofer-125 sterlin

ikinci seçenek 440 sterline geliyor bana.


ben alacağım sistem ile xbox oynayıp,televizyondan film seyredip,müzik dinlemeyi planlıyorum.bu iki sistemide kurulu bir halde dinleme şansım yok.o yüzden hangisinin isteklerime daha uygun olduğunu bilemiyorum.

film seyrederken 3.1 müzik dinlerken 2.0 veya 2.1 olarak kullanmak istiyorum sistemi.aralarında bariz bir fiyat farkıda yok yani değecekse alttaki sisteme para verebilirim.daha önce hi-fi sistemden müzik dinlemedim ama elektronik müzikten ziyade ,entstrümanlarla çalınan müzikleri dinlemekten hoşlanıyorum.kaynak olarak yüksek bitrate li mp3 ve flac gibi kayıpsız formatları tercih ediyorum.

belki boston acoustics xs 5.1 beni bir çok yönden tatmin edecek ama şu an elimde hi-fi sınıfından bişeye sahip olma imkanı var ondan aklım çok çelinmiş vaziyette.


yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
U
14 yıl
Panasonic SD-60 ve SD kart tavsiyesi (Full HD 17 Mpbs görüntü için)
Arkadaşlar Panasonic sd 60 almayı planlıyorum.Bu kamera (986 ytl) fiyat aralığında alınabilecek daha iyi bir kamera var mıdır ?



Bu kamera hep 1920 1080 çözünürlüğünde kayıt yapıyor.yani çözünürlük düşürme şansı yok sadece bitrate düşürülebiliyor.17 mpbs den 5 mbps ye kadar değiştirilebiliyor


Soruma gelince 32 gb veya 16 gb bir karta 1080p çözünürlükte 17 mpbs de kac dakika kayıt yaparım?


Saygılar..
U
14 yıl
100 Megabit internetim var ama modem yüzünden 30 megabit kullanabiliyorum
Arkadaşlar litvanyadayım burada 100 megabit internete abone oldum. Pirelli drg a125g isimli modemi wireless router olarak kurdular.Bağlantı modeme fiberoptikten geliyor.Modem aslen dsl modem ama dsl yerine ayrı bir kablodan bağlantı ethernet vasıtasıyla paylaştırılıyor.

normalde modeme giden kablodan ölçüm yapıldığında 93 megabit çıkmasına rağmen bağlantı modem vasıtasıyla dağıtıldığında en fazla 30 megabit kullanabiliyorum.modem bilgisayarıma ethernet vasıtası ile bağlı.



bunun haricinde diyelim torrent açıkken 300 kb ile bile bişey indirseniz internette sörf yapılamıyor.Belli modemde bir problem var ama ne ?


bunun haricinde ben 100 megabit bağlantıyı dağıtabilecek IPTV destekleyen bir modem arıyorum...

amazon.co.uk ten sipariş yapacağım.

Yardımlarınızı bekliyorun arkadaşlar...
U
14 yıl
Bioxcin Rogaine Kullananlar Buraya
Saçları dökülüp Rogaine bioxcin vb. gibi kullanıp sonuç alan-alamayan arkadaşlar deneyimlerini yazarlarsa güzel bir paylaşım olur
U
15 yıl
Bulanık LCD
Arkadaşlar bugun iiyama 2409hds model lcd im geldi.Ancak bağladığımda yazılar biraz bulanık genel olarakta keskinlik problemi var.Bende 2 sene önce casper 17 inç lcd analog monitör vardı goruntusunu aynen onun gibi.Bu monitörü Dvi çıkışından bağladım.Bundan önceki monitörüm Hp 2208w idi.
U
15 yıl
Plazmalar tüplü televizyon görüntüsü veriyor ?
ya arkadaşlar herkez plazmalar cok ıyı falan dıyor bugun gıttım panasonıcın en pahalı modelını ınceledım burada.Renkler kontrast cok guzel ama verdıgı goruntu tuplu televıyzon goruntusu gıbı.Aynı panasonıcıgın uzerınde panasonic lcd vardı ust model onun resim kalitesi daha başarılı gibi geldi bana.Hemde acık ara farkla.Renge tepkime süresine kontrasta laf soylemıyorum.Ama yapısal olarak lcd daha farklıymıs gıbı gelıyor.Nedenı herhalde gozlerımın lcd tv ve monıtore alısık olması.. sizin düşünceleriniz neler.

Kontrast Tepkime Renk kalitesi konusunda tartışmasız üstün ama neden böyle kötüymüş gibi geliyor bana?
U
15 yıl
LG 47 LH 3000
Forumda kullanan arkadaşlardan yorum alabılırmıyım acaba ? Siyahlar ve kontrastlar iyi mi.Ghosting farkedıyormusunuz fılm seyrederken.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.