P

Teğmen
17 Temmuz 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
205 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
3 yıl
TürkNet ADSL 35 Mbps İddiası
TT altyapısındayım şu an ADSL en fazla 16 Mbps veriyorlar.
TürkNet sitesinde 35Mbps hız alabileceğimi gösteriyor arayıp sorduğumda bizim altyapımızdasınız VDSL altyapınzı var diyorlar ve verebileceklerini iddia ediyorlar daha önce yaşayan var mı ne olur sizce ? Ona göre Taahüt bozup geçmeyi düşünüyorum ADSL internette ne online ders yapılabiliyor ne oyun oynanıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
@TurkNetDestek
P
3 yıl
ADSL Altyapısı olan yere VDSL/FİBER getirtmek
İstanbul'da merkez sayılabiecek bir yerde ikamet ediyorum sokağımızın yarısına kadar 80Mbps internet mevcut arka sokağımızda ise fiber mevcut, bu olay oldukça canımı sıktı çünkü biz evde ne uzaktan eğitim yapabiliyorduk ne de verebiliyorduk bu yüzden araştırmaya koyuldum forumda ve başka yerlerde.

Cimer, TT mail, Ümit Önal gibi isimlerle iletişime geçtim.
TT arayıp sene sonuna kadar zaten halledilecekti o bölge projemiz mevcut vb. dedi pek inanamadım zaten inansam bile 10 ay sonraya süre verdiler.

Yusuf kıraç cevap verdi hiç beklemiyordum, ardından arayan kişi hat sahibi ismi vb. alıp ne yapabileceğine bakıp arayacağını söyledi sizce ne olur bu iş? Sadece VDSL istiyorum fiber olursa ne güzel.
Daha önce yaşayan var mı böyle bir durum ne olur sizce?
P
3 yıl
ADSL Altyapısı olan yere VDSL/FİBER getirtmek
.
P
3 yıl
Thrusrmaster Ferrari F1 Add-on Hakkında
Nasıldır sizce çokça F1 oynuyorum ve bu tutkumu SimRacing’e taşımak istiyorum Direksiyon Hissiyat olarak nasıldır ? T300 Rs GT’e takacağım
. Bu versiyon ve Kulaklıklı olanı var kulaklığı nasıldır değer mi aradaki 600-700Tl farka?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
P
4 yıl
Kunduz hk.
3 gün önce başvurdum 12 bin sıralamam var matematik-fizik-biyoloji seçtim sizce dönerler mi ? Ne zaman dönerler?
Sanırım sınav netlerine bakıyorlarmış istediğin bölümlerde:
39-1
13-1
12-1
P
4 yıl
MYP YATAY GEÇİŞ HK.
Bir arkadaşım 486 puanla dişe yerleşti fakat istediği tıpın ingilizcesi gelmez diye yazmamış ing 485 ile kapamış ilk dönem sonu MYP ile geçebiliyor sanırım peki ihtimali nedir ben kesin gibi biliyorum.
P
4 yıl
SIRALAMAM 17.781 NERESİ GELİR - VE TAVSİYELERİNİZ.
P
4 yıl
GİRESUN TIP
İNSTAGRAMDAN BURDA OKUYAN BİRİLERİ İLE GÖRÜŞTÜM. ÇOK KÖTÜ DEMİŞTİ KADAVRA BİLE YOKMUŞ. BURDAN OKUYAN YA DA BİLGİSİ OLANA ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ ? YAZIP YAZMAMAKTA KARARSIZIM.
P
4 yıl
17.8 K YA İZMİR SBÜ YAZMAK GEREK SİZ Mİ?
24 TERCİHİDE DOLDURARACAĞIM. İZMİR SBÜ ÖLÜ TERCİH GİBİ GELİYOR. EVDEKİLER YAZ DİYOR (ŞEHRİMİZDE OLDUĞU İÇİN). YAZIP YAZMAMAKTA KARARSIZIM.
P
4 yıl
ERZURUM ATATÜRK TIP ( İNG )
İNGİLİZCESİ ZAYIF OLAN VE İLGİSİ OLMAYAN BİRİ ZORLANIR MI ? ŞEHİR OLARAKTA UZAK KALIYOR AMA DİĞER KOŞULLAR ÇOK İYİ. KARARSIZIM.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.