R

Er
20 Ekim 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
5 yıl
Fizik Kitap Önerisi
Fizikten ayt yayın denizi ve lys endemik çözüyorum. Henüz optik, basınç, kaldırma kuvveti gibi tyt konularına bakmadım genel olarak bu konularda zorlanıyorum çok farazi sorular gelebiliyor. Öncelikle bu konuları çalışmak için konu anlatımı/video dersi önerisi bekliyorum sonrasında tyt fizik kitabı öneresi istiyorum. Ayrıca dediğim o 2 ayt kitabı bittikten sonra başka kitap çözmem gerekir mi nihat bilgin ve mfkazanım'ın çok sağlam kaynaklar diye duydum.
R
5 yıl
Geometri Ktap Önerisi
Merhabalar sizden bir şey isteyeceğim geometri temelim iyidir. Elimde eski basım lys karekök geometri var çözmede sıkıntı yok çözüyorum lakin sınav formatından uzak biraz sizce direkt acil, nitelik diye mi gitmeliyim yoksa bunu çözüp mü geçeyim bazıları çöz hız kazanırsın altyapı falan diyor öneri bekliyorum iyi günler.
R
6 yıl
roffu günlük
Merhaba, bu konuyu açma sebebim not aldığım süre zarfında sürekli olmamam. Blog işlerini de pek sevmiyorum. Öncelikle hedefimi belirteyim sonuç elbette önemlidir lakin şuan isteğim, amacım sonucu düşünmeden sürece odaklanmak. Konuları sindirmek bol soru çözmek istiyorum. Bunu zorunluluk olarak görmüyorum açıkçası. Bilimi teknolojiyi çok seviyorum ilgi alanlarım hep bu yönde. O yüzden konulara daha bi sevgiyle yaklaşabiliyorum. Hedefimi biraz daha açmak istiyorum, işte her gün çalışacağım, günde 500 saat çalışacağım gibi bir hedefim yok. Eğer o sabah çalışmaya karar verdiysem vaktimi boşa harcamayacağım. Örneğin saat 6 ile 8 arasında çalışacağım dediysem asla bunun dışına çıkmayacağım. Elbette düzen önemlidir fakat kendini kandırmanın manası yok ders diye oturup dikkatim dağılmamalı dağılacaksa çalışma daha iyi. Dershaneye gitmiyorum, şuanda kütüphaneye gitmeyeceğim. Konfor alanımda çalışmak ne kadar zor olsa da yapılabileceğine inanıyorum. Eksik olduğum şeyler birazcık erteleyen birisiyim, soru çözdükten sonra veye deneme çözdükten sonra analizini iyi yapamıyorum. Bunları yazarak aşacağıma inaniyorum. Spor yapıyorum haftanın 3 günü düzenli olarak yapıyorum (saatler düzensiz :( ). Saat saat şablon halinde ne yaptığımı da doldurabilirim veya süreyi de yazabilirim ikisini de deneyeceğim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.